top of page

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na službenu internetsku stranicu Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada.


Osoba koja upotrebljava internetsku stranicu korištenjem iste bezuvjetno pristaje na primjenu ovih Uvjeta korištenja te se smatra da je ista sposobna prihvatiti ove Uvjete korištenja i da shvaća sve rizike povezane s korištenjem ovdje objavljenog i dostupnog sadržaja.


Svi podaci sadržani na stranici tzig.hr ponuđeni su isključivo u svrhu točnog, potpunog i pravodobnog informiranja javnosti o aktivnostima, poslovima i postupanjima Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada u okviru svog upravnog djelokruga. Službena priopćenja i fotografije dostupni su za preuzimanje bez ograničenja, uz obvezu navođenja izvora s linkom na www.tzig.hr.


Službene oznake Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada, planski i drugi dokumenti prikazani na ovim stranicama ne smiju se kopirati i koristiti u komercijalne svrhe, u drugim publikacijama, pisanim ili elektronskim, bez prethodno pribavljenog odobrenja Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada.


Uredništvo stranice tzig.hr nastoji da svi objavljeni podaci budu točni i potpuni, ali s obzirom na brzinu i kratkoću rokova u kojima se postavljaju informacije, moguće su pogreške. Iz tog razloga naglašavamo da su svi podaci isključivo informativnog značaja, a za druge svrhe preporučamo provjeru kod relevantnih izvora informacija.


Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Dopušteno je stavljati poveznicu Internet stranice Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada na druge stranice.


Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja ove stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.


U nastojanju da se stranice kontinuirano poboljšavaju, uredništvo prikuplja podatke o preuzetom sadržaju, vremenu posjeta, načinu pristupa, podatke u vezi s IP adresom i najposjećenijim sadržajima, pritom ne ulazeći u privatnost korisnika koja je maksimalno zaštićena.


Pravila o kolačićima

Kako bi se osigurao ispravan rad ovog web-mjesta, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.


Što su kolačići?

Kolačić je mala podatkovna datoteka koja se pohranjuje na vaše računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom web-mjestu. S pomoću kolačića web-mjesto pamti vaše radnje i željene postavke (poput korisničkog imena, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) tijekom duljeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web-mjesto odnosno pri prelasku s jedne njegove stranice na drugu.


Na koji se način koristimo kolačićima?

Na nekim se našim stranicama koristimo kolačićima koji nisu prijeko potrebni za prikaz web-mjesta, no omogućit će vam ugodnije pregledavanje.


Te kolačiće možete izbrisati ili blokirati, ali ako to učinite, neke funkcije te stranice možda neće raditi kako je predviđeno. S pomoću kolačića spremaju se sljedeći podaci:

  • vaše željene postavke prikaza, poput jezika preglednika, kontrasta boja, veličine fonta; korišteni uređaj, željene postavke prikaza rezultata pretraživanja i obavijesti,

  • vaš zadnji posjet web-mjestu (u statističke svrhe) i zadnje tri posjećene stranice (kako bi bile dostupne našoj službi za pomoć ako od vas zaprimi kakav upit),

  • jeste li ili ne pristali na našu uporabu kolačića na toj stranici.


Neki videozapisi ugrađeni u naše stranice koriste se kolačićima za prikupljanje statističkih podataka o tome kako ste do njih stigli i koje ste videozapise posjetili.


Osobni podaci

Informacije povezane s kolačićima ne služe za vašu identifikaciju , a podaci o navikama pregledavanja isključivo su pod našim nadzorom. Kolačićima se ne koristimo ni u koje druge svrhe osim onih koje smo ovdje opisali.


Kolačići trećih osoba

Uslugama trećih osoba na našem web-mjestu ne dopuštamo slanje kolačića korisnicima.


Kako se kontroliraju kolačići?

Kolačiće možete kontrolirati i/ili izbrisati prema želji. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na vašem uređaju, a postavke većine preglednika omogućuju blokiranje pohrane kolačića. Ako blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu web-mjestu morati ručno prilagođivati neke željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne.

bottom of page