top of page

Seoski turizam Kezele

Na Seoskom turizmu Kezele možete odsjesti u tradicionalnim moslavačkim objektima i uživati u domaćoj hrani i vinu.

Seoski turizam Kezele

Seoski turizam Kezele nalazi se u Šumećanima, na brijegu s kojeg se pruža prekrasan pogled na Moslavačku goru. Imanje sadrži tradicijske objekte u kojima se može smjestiti 40 osoba.


Svaki objekt sadrži spavaće sobe s ormarima i kupaonicu (tuš kabina i toalet, ručnici), a kuća za odmor opremljena je dnevnim boravkom s TV-om i kuhinjom. Svi objekti su klimatizirani. Na imanju se nalazi terasa sa sjedećim mjestima, terasa za sunčanje i livada za piknik.


Seoski turizam Kezele najpoznatiji je po svojoj tradicionalnoj kuhinji. U vinogradu na površini od 3 hektara uzgaja se autohtona sorta škrlet, a u obiteljskoj vinariji organizira se kušanje vina (škrlet, graševina, rajnski rizling, chardonnay, muškat žuti, crni franc, rose).


U restoranu i vanjskom šatoru mogu se organizirati svadbene svečanosti te veće i manje proslave. Za poslovne goste u ponudi su konferencijske sobe i prostori za domjenke. Suvenirnica Seoskog turizma Kezele idealan je izbor ukoliko želite kupiti i ponijeti kući domaće proizvode.


Doživljaj pravog seoskog gospodarstva zaokružuje prekrasan pogled na vinograde, štala s domaćim životinjama i etnografska zbirka s 5 000 predmeta. Za one koji žele biti aktivniji, na imanju su uređeni rekreativni tereni i dječje igralište, a može se i jahati, iznajmiti bicikl, igrati stolni tenis, prošetati do vinograda i poučnom stazom do jezera i močvare Sudarice.

Kontakt i rezervacije

Adresa

Vinogradska ulica 6, Šumećani
10313 Graberje Ivanićko

Broj telefona

+385 1 2820 496
+385 1 2889 900

E-mail adresa

Web stranica

Dodatne informacije

Broj soba

14 + kuća za odmor

Udaljenost od centra

8 km

Parking

Da

Internet

Da

FOTOGALERIJA
Leaves Shadow