top of page

Kuća za odmor “Villa Cesarica”

Kuća za odmor ”Villa Cesarica” nalazi se na idiličnom brijegu u Graberju Ivanićkom.

Kuća za odmor “Villa Cesarica”

Kuća za odmor ”Villa Cesarica”, smještena u Graberju Ivanićkom, moderno uređena je kuća s bazenom te predivnim pogledom na cijelu moslavačku dolinu, vinograde i voćnjake.


Sadrži dvije spavaće sobe s TV prijemnicima (Netflix/HBO/Disney+), prostran dnevni boravak i kupaonicu s tuš kabinom. Kuhinja je opremljena sa svom pripadajućom opremom, indukcijskom peći, ledomatom, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom te perilicom posuđa. Gosti mogu koristiti malu finsku saunu i vanjski bazen, a dostupne su ležaljke i suncobrani te zidani roštilj.


U toplijim mjesecima su, osim bazena, na raspolaganju i sportski rekviziti (kompletna oprema za badminton, nogometna lopta i odbojkaška lopta). Tijekom cijele godine na izbor su dostupne društvene igre (biljar, pikado, monopoli, Uno, karte za Belu, Drinkopoly, Jenga i mnoge druge) te karaoke uz prijenosni zvučnik s mikrofonom. Za najmlađe je na raspolaganju dvorac na napuhavanje.


Kuća se nalazi u neposrednoj blizini biciklističkih ruta te su na raspolaganju i 4 bicikla. Vinarija Voštinić-Klasnić nalazi se na 5 minuta hoda. Trgovina, caffe bar i ljekarna su na udaljenosti od 3,5 km, a Ivanić-Grad je udaljen 10 minuta vožnje automobilom.

Kontakt i rezervacije

Adresa

Brdska ulica 12
10313 Graberje Ivanićko

Broj telefona

+385 91 512 4285
+385 91 573 6835

E-mail adresa

Web stranica

Dodatne informacije

Broj soba

2

Udaljenost od centra

8 km

Parking

Da

Internet

Da

FOTOGALERIJA
Leaves Shadow