top of page

Top 5 ljetnih osvježenja u Ivaniću

Ivanić-Grad i ovo ljeto nudi najbolja ljetna osvježenja!

Top 5 ljetnih osvježenja u Ivaniću

3. srpnja 2024.

Top 5 ljetnih osvježenja u Ivaniću


Bazeni Naftalan

Osvježite se u bazenima Specijalne bolnice Naftalan. Na samo pola sata od Zagreba, čeka vas idealno ljetno osvježenje. U kompleksu vas očekuju unutarnji i vanjski bazeni s različitim temperaturama, a ukoliko ogladnite ili ožednite možete odmoriti u restoranu ili caffe bar-u s terasom.


Spray park

Spray park je jedinstveno vodeno dječje igralište u Ivanić-Gradu, smješteno na Sportskom parku "Zelenjak". Park je idealno mjesto za osvježenje, igru i zabavu u vrućim ljetnim mjesecima. Ulaz u park je besplatan.


Slastičarnica D'Cake

Odmorite se uz hladnu limunadu i kolače u slastičarnici D'Cake. Slastičarnica se nalazi gotovo u samom centru grada, a tamo se možete osvježiti raznim vrstama sladoleda, kušati suhe i kremaste kolače, uživati na prostranoj vanjskoj terasi ili ugodnom unutarnjem ambijentu.


Vinarija Voštinić-Klasnić

Posjetite vinariju Voštinić-Klasnić, modernu vinariju u Graberskom brdu. Uz bazen i hladno vrhunsko vino, možete uživati i u predivnoj prirodi. Njihova tradicija vinogradarstva seže od 1936., kada su zasađeni prvi trsovi autohtonog škrleta.


Seoski turizam Kezele

Ukoliko volite boraviti u prirodi, predlažemo posjet seoskom turizmu Kezele u Šumećanima. Ovdje možete kušati vina iz njihovog podruma, uživati u odličnim domaćim specijalitetima, posjetiti autentičnu suvenirnicu i odmoriti u prekrasnoj prirodi.

FOTOGALERIJA
Leaves Shadow