top of page

SYNCROPARTY IV: Veliki Bubnjarski Festival u Ivanić-Gradu!

U nedjelju 17.03. 2024. održat će se jedan od najuzbudljivijih glazbenih događaja godine - SYNCROPARTY IV

SYNCROPARTY IV: Veliki Bubnjarski Festival u Ivanić-Gradu!

13. ožujka 2024.

SYNCROPARTY IV: Veliki Bubnjarski Festival u Ivanić-Gradu!


Približava se jedan od najuzbudljivijih glazbenih događaja godine - SYNCROPARTY IV, spektakularni bubnjarski festival koji će se održati u nedjelju 17.03.2024. u Hotelu Sport u Ivanić-Gradu. Ovaj događaj, koji okuplja najistaknutije bubnjare iz cijele regije, obećava nezaboravno glazbeno iskustvo za sve ljubitelje ritma i bubnjeva.


SYNCROPARTY IV će biti više od samo koncerta; bit će to prava poslastica za sve zaljubljenike u bubnjeve i glazbu općenito. Posjetitelji će imati priliku prisustvovati raznim radionicama i nastupima profesionalnih bubnjara, koji su svirali uz najveće zvijezde naših prostora. Osim toga, moći će uživati u bogatom izboru bubnjeva i opreme, predstavljenih kako kroz vintage tako i moderne perspektive, uz prisustvo mnogobrojnih regionalnih proizvođača.


Ove godine, SYNCROPARTY IV će ugostiti neke od najpoznatijih bubnjara svijeta. Uz podršku Music Centra i Gewa Music, naši posebni gosti su Gergo Borlai, svjetski priznati bubnjar, te Kerim Lechner, endorser Meinl činela iz Austrije. Njihovi nastupi obećavaju spektakl i inspiraciju za sve prisutne.


Ne propustite priliku da doživite vrhunski performans vrhunskih bubnjara, istražite raznolikost bubnjarskih setova poznatih brandova te ekskluzivnih custom bubnjeva iz regije. Sva oprema bit će dostupna za isprobavanje, kako biste osjetili pravu energiju i moć bubnjeva.


Očekujemo još veći broj posjetitelja ove godine jer SYNCROPARTY IV polako prerasta u internacionalni događaj koji nudi zabavu i zanimljiv sadržaj za sve uzraste.


Pridružite nam se na ovom nezaboravnom glazbenom putovanju!

FOTOGALERIJA
Leaves Shadow