top of page

Sudjelujte na natječaju „Photo Zagreb County“

Turistička zajednica Zagrebačke županije dodjeljuje nagrade za najbolje fotografije turističkih atrakcija i ljepota naše županije!

Sudjelujte na natječaju „Photo Zagreb County“

16. svibnja 2024.

Turistička zajednica Zagrebačke Županije ponovno poziva fotografe na sudjelovanje u natječaju „Photo Zagreb County“


Turistička zajednica Zagrebačke županije poziva sve fotografe i amatere da se pridruže u kreativnoj avanturi i otkriju ljepote Zagrebačke županije kroz svoj objektiv.


Fotografije moraju biti snimljene u periodu od 2020. do 2024. godine na području Zagrebačke županije i to prema sljedećim temama:


  • Aktivan boravak u prirodi

  • Manifestacije

  • Kulturno-povijesne znamenitosti

  • Tradicija

  • Ruralni motivi

  • Eno-gastro motivi i doživljajiPrijave za sudjelovanje otvorene su od 15. svibnja do 15. lipnja 2024. godine. Svi zainteresirani mogu pronaći više informacija u Pravilniku koji se nalazi na poveznici.


Osim prilike za osvajanje vrijednih nagrada, uključujući wellness vikend, večeru za dvoje i degustacije pjenušavih vina diljem Zagrebačke županije, najbolji radovi bit će izloženi na posebno organiziranoj izložbi, pružajući autorima priliku za dodatno predstavljanje, ali i priznanje.


Više informacija o natječaju nalazi se na web stranici Turističke zajednice Zagrebačke županije https://visitzagrebcounty.hr/en/turisticka-zajednica-zagrebacke-zupanije-ponovno-poziva-fotografe-na-sudjelovanje-u-natjecaju-photo-zagreb-county/

FOTOGALERIJA
Leaves Shadow