top of page

Sudjelovanje na sajmu ITB Berlin

Na ITB Berlin sudjelovale su gđa. Ana Gašparović, direktorica Turističke zajednice Ivanić-Grada te gđa. Milica Birk, zamjenica ravnatelja Specijalne bolnice Naftalan

Sudjelovanje na sajmu ITB Berlin

13. ožujka 2024.

SUDJELOVANJE NA SAJMU ITB BERLIN


ITB Berlin je najveći svjetski sajam turizma. Na njemu su sudjelovale su gđa. Ana Gašparović, direktorica Turističke zajednice Ivanić-Grada, gđa. Milica Birk, zamjenica ravnatelja Specijalne bolnice Naftalan i direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije, gđa. Ivana Alilović.


Osim paviljona gdje se predstavljaju države i destinacije, nalaze se i sajamski paviljoni u kojima se predstavljaju ostali poslovni subjekti iz turizma - tehnologija, hotelijeri, prijevoznici, specijalističke agencije za posebne oblike turizma i sl.


Na sajmu je Turistička zajednica Zagrebačke županije primila je Green destinations certifikat za održivost te tako postala najveća hrvatska županija s tim certifikatom. To je ujedno i potvrda najvišeg standarda održivosti za destinacije u Republici Hrvatskoj. On obuhvaća održiv razvoj u sljedećim kategorijama:


  • društvu

  • okolišu

  • ekonomiji

  • kulturi.

 

FOTOGALERIJA
Leaves Shadow