top of page

Program 19. Bučijade od 6. do 8. listopada 2023. u Ivanić-Gradu

Donosimo vam program 19. Bučijade u Ivanić-Gradu

Program 19. Bučijade od 6. do 8. listopada 2023. u Ivanić-Gradu

15. rujna 2023.

U nastavku vam donosimo program 19. Bučijade, koja će se održati od 6. do 8. listopada 2023. u Ivanić-Gradu.


Ove godine očekujemo preko 170 izlagača i posebno bismo istaknuli proizvođače bučinog ulja iz cijele Hrvatske, pivo od buče, praline punjene bučinom namazom, bučnice, bučokremšnite i ostale proizvode od buča. Svakako obiđite i sve ostale proizvođače poljoprivrednih proizvoda i istražite njihovu bogatu ponudu prehrambenih i poljoprivrednih proizvoda.


Naš središnji gradski park i ove će godine zasjati u punom sjaju s mnoštvo detalja i skulptura od buča.

Mala Bučijada nudi sadržaje za djecu, radionice i igraonice i održava se u subotu i nedjelju na nalaze Sportskom parku Zelenjak svega par minuta pješice od centra grada.


Posjetitelji će moći uživati u vožnji bučo kočijom, a ako želite istražiti našu okolicu predlažemo da posjetite Posavski kukuruzni labirint „Hrvatica“ u Dubrovčaku Lijevom.


Glazbeni program počinje u petak 6.10. koncertima grupe Silente i 4 Tenora. U subotu će nastupiti Singrlice i Halid Bešlić, a u nedjelju Maja Šuput. Ostali programski sadržaji na glavnoj pozornici na Trgu Vladimira Nazora uključuju nastupe KUD-ova, puhačkih orkestara, mažoretkinja, i mladih rock bendova.

Posebnost ove Bučijade i cooking show na kojem će sudjelovati poznati hrvatski chefovi Melkior Bašić i Damir Tomljanović. Voditeljica ovogodišnje Bučijade je Ida Prester.


Ostala ugostiteljska ponuda bit će dostupna na Trgu Vladimira Nazora, Sportskom parku Zelenjak i u ugostiteljskim objektima u Ivanić-Gradu.


Do Ivanić-Grada možete doći Bučko-Expressom ili vlastitim automobilom.


Ovogodišnju Bučijadu podržao je Grad Ivanić-Grad, Zagrebačka županija, Turistička zajednica Zagrebačke županije, Zagrebačka banka d.o.o. U organizaciji sudjeluju brojne udruge, ustanove i poduzeća s područja Ivanić-Grada.


FOTOGALERIJA
Leaves Shadow