top of page

Produljene prijave na natjecanje školskih vokalno-instrumentalnih skupina „Johannesburg school music fest 2024.“ u Ivanić-Gradu

Prijave na natjecanje školskih bendova produljene su do 26. travnja!

Produljene prijave na natjecanje školskih vokalno-instrumentalnih skupina „Johannesburg school music fest 2024.“ u Ivanić-Gradu

16. travnja 2024.

Produljene prijave na natjecanje školskih vokalno-instrumentalnih skupina „Johannesburg school music fest 2024.“ 8.-9.6.2024. u Ivanić-GraduOvim putem Vas još jednom pozivamo da prijavite svoj školski bend na natjecanje školskih vokalno-instrumentalnih skupina „Johannesburg school music fest 2024.“ koje će se održati 8. i 9. lipnja u Ivanić-Gradu u sklopu programa „Lipanjska pozornica“.


Svaki dan je neovisno natjecanje te će se proglasiti prva tri nagrađena sastava, a žiri čine poznati hrvatski glazbenici.

 

Potrebno je ispuniti prijavnicu koja se nalazi u privitku.

 

Rok za prijavu je produljen do 26.04.2024. nakon čega će žiri odabrati 16 bendova, od kojih će 8 nastupiti u subotu, a drugih 8 u nedjelju.

 

Za sudionike natjecanja osigurat će se prikladan prostor za odmor i osvježenje, obrok, sok i voda. U slučaju lošeg vremena natjecanje se odgađa.

 

Za sva dodatna pitanja i upite molimo da se direktno obratite na email: info@tzig.hr


Organizatori natjecanja su Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada i Srednja škola Ivan Švear.

 

Veselimo se Vašem odazivu! PRIJAVNICA

Prijava natjecatelja - Johannesburg Scool Fest 2024
.docx
Download DOCX • 15KB

FOTOGALERIJA
Leaves Shadow