top of page

Prijave za ”Prvi pljesak“ i ”Posljednji pljesak“

Poziv na sudjelovanje na glazbenom natjecanju “Prvi pljesak“ i ”Posljednji pljesak“ u sklopu Bučijade 2022.

Prijave za ”Prvi pljesak“ i ”Posljednji pljesak“

14. rujna 2022.

JAVNI POZIV predstavnicima škola, udruga, klincima, klincezama i njihovim roditeljima za sudjelovanje na glazbenom natjecanju “Prvi pljesak“ i ”Posljednji pljesak“, koji će se održati u sklopu Bučijade, 1. i 2. listopada 2022. godine na SP Zelenjak u Ivanić – Gradu.


”PRVI PLJESAK” – 1. listopad 2022. (subota)


Pozivamo sve zainteresirane izvođače od 7 do 17 godina koji su spremni pokazati svoj talent (pojedinačno ili kao grupa), da se prijave na ”Prvi pljesak”.


Sudjelovanjem na ”Prvom pljesku” promoviraju se mladi talenti iz Ivanić-Grada i okolice te im se omogućuje da se predstave publici i stručnom žiriju. Nastupiti se može uz matricu, a izvođači se natječu za tri nagrade žirija.

U prijavi, uz osnovne osobne podatke o izvođaču/izvođačima, potrebno je poslati snimku izvedbe pjesme s kojom želite nastupiti, a stručno povjerenstvo će odabrati izvođače koji će se natjecati na ”Prvom pljesku”, 1. listopada 2022. godine.


Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu i poslati ju najkasnije do 26. rujna 2022. na

e-mail: vlahek.ivana@gmail.com


”Posljednji pljesak” – 2. listopada 2022. (nedjelja)


Svi zainteresirani klinci, ali i njihovi roditelji koji su spremni pokazati svoj talent mogu se prijaviti za sudjelovanje na karaoke koji će se održati u nedjelju, 2. listopada 2022. godine. Roditelji i djeca nastupat će zajedno uz najpoznatije hitove koje će odabrati na licu mjesta s našeg zanimljivog popisa.


Za prijavu je potrebno poslati podatke (Ime i prezime djeteta i roditelja s kojim će dijete nastupiti te kontakt telefon) najkasnije do 26. rujna 2022. na e-mail: vlahek.ivana@gmail.com.


Kao i ranijih godina djeca će moći uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama, zabavnim i edukativnim radionicama te igraonicama.


O konačnom odabiru i sudjelovanju na Prvom pljesku i na Posljednjem pljesku odlučit će Organizacijski odbor Male bučijade i na vrijeme Vas obavijestiti.


Pridružite nam se, jer igra nikad ne umara!


Vaši organizatori!


TZG Ivanić-Grada, Udruga „Tvornica smijeha“, Udruga „Tetragon“

Prijavnica-Prvi pljesak-Bučijada

FOTOGALERIJA
Leaves Shadow