top of page

Otvoren poziv za prijave na ''Prvi pljesak'' i ''Posljednji pljesak“ na Maloj bučijadi 7.-8. listopada

Prijavite se na ''Prvi pljesak'' i ''Posljednji pljesak“ na Maloj bučijadi 7.-8. listopada 2023.

Otvoren poziv za prijave na ''Prvi pljesak'' i ''Posljednji pljesak“ na Maloj bučijadi 7.-8. listopada

13. rujna 2023.

JAVNI POZIV predstavnicima škola, udruga, pojedincima i dječjim zborovima za sudjelovanje na glazbenom natjecanju “Prvi pljesak“ (pojedinci) i „Posljednji pljesak“ (karaoke nastup roditelj i dijete), koji će se održati u sklopu Bučijade, 7. listopada i 8. listopada 2023. godine na SP Zelenjak u Ivanić - Gradu.


''PRVI PLJESAK'' - 7. listopada 2023. (subota)


Pozivamo sve zainteresirane izvođače od 7 do 17 godina koji su spremni pokazati svoj talent (pojedinačno ili kao grupa), da se prijave na ''Prvi pljesak''.


Sudjelovanjem na ''Prvom pljesku'' promoviraju se mladi talenti iz Ivanić-Grada i okolice te im se omogućuje da se predstave publici i stručnom žiriju. Nastupiti se može uz matricu, a izvođači se natječu za tri nagrade žirija. U prijavi, uz osnovne osobne podatke o izvođaču/izvođačima, potrebno je poslati snimku izvedbe pjesme s kojom želite nastupiti, a stručno povjerenstvo će odabrati izvođače koji će se natjecati na ''Prvom pljesku'', 7. listopada 2023. godine.


„POSLJEDNJI PLJESAK“ – 8. listopada 2023. (nedjelja)


Svi zainteresirani roditelji s djecom koji imaju želju pokazati nam svoje umijeće pjevanja u duetu, pozivamo da se prijave na „Posljednji pljesak“ koji će se održati 8. listopada 2023. godine.

Kao i ranijih godina na festivalskom programu djeca će moći uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama, zabavnim i edukativnim radionicama te igraonicama.


Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu i poslati ju najkasnije do 22. rujna 2023. na e-mail: vlahek.ivana@gmail.com. O konačnom odabiru i sudjelovanju na Prvom pljesku na Maloj bučijadi odlučit će Organizacijski odbor i na vrijeme Vas obavijestiti.


Pridružite nam se, jer igra nikad ne umara.


Vaši organizatori!


TZG Ivanić-Grada, Udruga „Tetragon“Prijavnice:prijavnica prvi pljesak 2023
.doc
Download DOC • 54KB


prijavnica posljednji pljesak 2023
.doc
Download DOC • 55KB

FOTOGALERIJA
Leaves Shadow