top of page

Otvoren poziv za prijave na ''Prvi pljesak'' i ''Festival dječjih zborova'' na 9. Festivalu igračaka

Javni poziv predstavnicima škola, udruga, pojedincima i dječjim zborovima za “Prvi pljesak“ i ''Festival dječjih zborova“

Otvoren poziv za prijave na ''Prvi pljesak'' i ''Festival dječjih zborova'' na 9. Festivalu igračaka

17. travnja 2023.

Prijave za ''Prvi pljesak'' i ''Festival dječjih zborova''

 

JAVNI POZIV predstavnicima škola, udruga, pojedincima i dječjim zborovima za sudjelovanje na  glazbenom natjecanju “Prvi pljesak“ i ''Festival dječjih zborova“, koji će se održati u sklopu 9. Festivala igračaka, 3. i 4. lipnja 2023. godine na SP Zelenjak u Ivanić - Gradu.''PRVI PLJESAK'' - 3. lipnja 2023.  (subota)

Pozivamo sve zainteresirane izvođače od 7 do 17 godina koji su spremni pokazati svoj talent (pojedinačno ili kao grupa), da se prijave  na ''Prvi pljesak''.


Sudjelovanjem na ''Prvom pljesku'' promoviraju se mladi talenti iz Ivanić-Grada i okolice te im se omogućuje da se predstave publici i stručnom žiriju. Nastupiti se može uz matricu, a izvođači se natječu za tri nagrade žirija.

U prijavi, uz osnovne osobne podatke o izvođaču/izvođačima, potrebno je poslati snimku izvedbe pjesme s kojom želite nastupiti, a stručno povjerenstvo će odabrati izvođače koji će se natjecati na ''Prvom pljesku'', 3. lipnja 2023. godine.

 

''FESTIVAL DJEČJIH ZBOROVA'' – 4. lipnja 2023. (nedjelja)

Svi zainteresirani zborovi koji su spremni pokazati svoj talent mogu se prijaviti za sudjelovanje na ''Festivalu dječjih zborova'' koji će se održati u nedjelju, 4. lipnja 2023. godine. Dječji zborovi nastupit će se uz dvije autorske pjesme, a izvođači se natječu za tri nagrade žirija.

 

Kao i ranijih godina na festivalskom programu djeca će moći uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama, zabavnim i edukativnim radionicama te igraonicama.

 

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu i poslati ju najkasnije do 15. svibnja 2023. na e-mail: vlahek.ivana@gmail.com. O konačnom odabiru i sudjelovanju na Prvom pljesku na Festivalu igračaka odlučit će Organizacijski odbor festivala i na vrijeme Vas obavijestiti.

 

Pridružite nam se, jer igra nikad ne umara.

 

Vaši organizatori!

TZG Ivanić-Grada, Udruga „Tetragon“
PRIJAVNICA ZA SUDJELOVANJE NA PRVOM PLJESKU:


PRIJAVNICA za sudjelovanje na PRVOM PLJESKU - 9. Festival igračaka 2023(subota) (1)
.doc
Download DOC • 94KB

PRIJAVNICA ZA SUDJELOVANJE NA FESTIVALU ZBOROVA:


PRIJAVNICA za sudjelovanje na FESTIVALU ZBOROVA - 9
.doc
Download DOC • 81KB

FOTOGALERIJA
Leaves Shadow