top of page

Otvoren poziv za izlagače na 9. Festivalu igračaka 3. i 4. lipnja 2023.

Poziv izlagačima, proizvođačima i kreativcima na 9. Festival igračaka 3. i 4. lipnja 2023. godine.

Otvoren poziv za izlagače na 9. Festivalu igračaka 3. i 4. lipnja 2023.

12. travnja 2023.

POZIV izlagačima, proizvođačima i kreativcima na 9. FESTIVAL IGRAČAKA


Festival igračaka održava se na Sportskom parku Zelenjak i uz Naftalan, 3 i 4. lipnja 2023. godine.


Festival igračaka na jednom mjestu okuplja sve što ima veze s igračkama i igrom. Osim zabavnog karaktera pod sloganom “Igra nikad ne umara”, cilj Festivala igračaka je i promovirati hrvatske novitete iz svijeta igara i igranja. Zato je Ivanić-Grad u festivalskom vikendu mjesto susreta domaćih proizvođača koji se nastoje originalnošću i kreativnošću izboriti za poziciju na zahtjevnom tržištu sa žestokom inozemnom konkurencijom.


Za osmo festivalsko izdanje sprema se bogat program i iznenađenja za djecu i odrasle, koji će kroz dva dana moći uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama dječje tematike, zabavnim i edukativnim radionicama te igraonicama.


U sklopu Festivala igračaka 3. lipnja 2023. održat će se glazbeno natjecanje „Prvi pljesak“ gdje svi od 7 do 17 godina mogu pokazati svoj talent, dok će se 4. lipnja 2023. održati „Festival dječjih zborova“ na kojem dječji zborovi nastupaju uz dvije autorske pjesme.


Pozivamo sve koji imaju viška modernih igračaka s kojima se njihova djeca više ne igraju na mogućnost doniranja i/ili razmjene preko Burze igračaka. Na taj način radost igranja poklanjamo onima koji nemaju igračke, a istodobno promoviramo ekologiju jer odbačene vraćamo natrag u upotrebu umjesto da ih odbacimo u smeće.


Izlagači su uz ovjerenu PRIJAVNICU obvezni priložiti FOTOGRAFIJU PROIZVODA KOJE IZLAŽU na Festivalu igračaka, PRESLIKU RJEŠENJA o upisu u registar trgovačkih društava, obrta, udruga.


VAŽNA NAPOMENA:

Izlagači su dužni pridržavati se zakonskih odredbi koje reguliraju prodaju robe ili obavljanja usluga prigodnom prodajom, a posebno sukladno članku 4., 5., 10. i 12. Zakona o trgovini kao i odredbi Zakona o fiskalizaciji te se obavezuju da prodaju i izlažu na vlastitu odgovornost.


U prilogu poziva za izlaganje dostavljamo PRIJAVNICU. POPIS I PLAN IZLAGAČKIH MJESTA BIT ĆE OBJAVLJEN NA INTERNETSKIM STRANICAMA TZG IVANIĆ- GRADA 26. SVIBNJA 2023.


Izlagači kojima je odobreno sudjelovanje dobit će pismeno odobrenje za sudjelovanje na Festivalu igračaka e-mailom ili poštom, a na dan manifestacije akreditaciju izlagača.


Odobrenje za izlaganje obavezno je ponijeti sa sobom radi ulaska u izlagački prostor.


Prijavu poslati najkasnije do 30. 4. 2023. na:

– TZ Grada Ivanić-Grada, Moslavačka 11, 10310 Ivanić-Grad ili

– E-mail: info@tzig.hr


PRIJAVE PRISTIGLE POSLIJE 30. TRAVNJA 2023., NEPOTPUNE, NEPOTPISANE TE PRIJAVE BEZ FOTOGRAFIJE PROIZVODA KOJI SE IZLAŽU NEĆE SE UVAŽITI.


Organizator zadržava pravo određivanja veličine prostora i mjesta za izlagače te pravo selekcije prijavljenih izlagača ovisno o proizvodima koje izlažu.Potpisom Prijavnice izlagači daju privolu za prikupljanje, obradu i korištenje navedenih osobnih podataka vezanih za izlaganje na manifestaciji „Festival igračaka“. Ti podatci neće biti javno dostupni, čuvat će se u uredu Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada na adresi Moslavačka 11, Ivanić-Grad te mogu biti brisani na zahtjev.


Organizatori: udruga Tetragon, Tvornica smijeha i TZ Grada Ivanić–Grada


Kontakt organizatora:

Jadranko Pongrac 091 2800 331


U Ivanić-Gradu, 12. travnja 2023.


Ana Gašparović

direktorica Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada


Jadranko Pongrac

direktor Festivala igračakaPRIJAVNICA ZA IZLAGAČE NA 9. FESTIVALU IGRAČAKA:


PRIJAVNICA za izlagače na 9. Festivalu igračaka
.doc
Download DOC • 100KB

FOTOGALERIJA
Leaves Shadow