top of page

Otvoren poziv za izlagače na 10. Festivalu igračaka 8. i 9. lipnja 2024.

Poziv izlagačima, proizvođačima i kreativcima na 10. Festival igračaka 8. i 9. lipnja 2024. godine.

Otvoren poziv za izlagače na 10. Festivalu igračaka 8. i 9. lipnja 2024.

10. travnja 2024.

POZIV

izlagačima, proizvođačima i kreativcima na 10. FESTIVAL IGRAČAKA

 

Festival igračaka održava se na Sportskom parku Zelenjak i uz SB Naftalan.


Festival igračaka na jednom mjestu okuplja sve što ima veze s igračkama i igrom. Osim zabavnog karaktera pod sloganom “Igra nikad ne umara”, cilj Festivala igračaka je i promovirati hrvatske novitete iz svijeta igara i igranja. Zato je Ivanić-Grad u festivalskom vikendu mjesto susreta domaćih proizvođača koji se nastoje originalnošću i kreativnošću izboriti za poziciju na zahtjevnom tržištu sa žestokom inozemnom konkurencijom.


Za deseto festivalsko izdanje sprema se bogat program i iznenađenja za djecu i odrasle, koji će kroz dva dana moći uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama dječje tematike, zabavnim i edukativnim radionicama te igraonicama.


Pozivamo sve koji imaju viška modernih igračaka s kojima se njihova djeca više ne igraju na mogućnost doniranja i/ili razmjene preko Burze igračaka. Na taj način radost igranja poklanjamo onima koji nemaju igračke, a istodobno promoviramo ekologiju jer odbačene vraćamo natrag u upotrebu umjesto da ih odbacimo u smeće.


Izlagači su uz ovjerenu PRIJAVNICU obvezni priložiti FOTOGRAFIJU ŠTANDA I PROIZVODA KOJE IZLAŽU na Festivalu igračaka, PRESLIKU RJEŠENJA o upisu u registar trgovačkih društava, obrta, udruga.

 


VAŽNA NAPOMENA:


Izlagači su dužni pridržavati se zakonskih odredbi koje reguliraju prodaju robe ili obavljanja usluga prigodnom prodajom, a posebno sukladno članku 4., 5., 10. i 12. Zakona o trgovini kao i odredbi Zakona o fiskalizaciji te se obavezuju da prodaju i izlažu na vlastitu odgovornost.


U prilogu poziva za izlaganje dostavljamo PRIJAVNICU.POPIS IZLAGAČA NAKON IZVRŠENH UPLATA BIT ĆE NA INTERNETSKIM STRANICAMA TZG IVANIĆ- GRADA 28. SVIBNJA 2024.

 

Prijavu poslati najkasnije do 6. 05. 2024. na:

- TZ Grada Ivanić-Grada, Moslavačka 11, 10310 Ivanić-Grad ili

- E-mail: info@tzig.hr


PRIJAVE PRISTIGLE POSLIJE 6. SVIBNJA 2024., NEPOTPUNE, NEPOTPISANE TE PRIJAVE BEZ FOTOGRAFIJE PROIZVODA KOJI SE IZLAŽU NEĆE SE UVAŽITI.


Organizator zadržava pravo određivanja veličine prostora i mjesta za izlagače te pravo selekcije prijavljenih izlagača ovisno o proizvodima koje izlažu. Potpisom Prijavnice izlagači daju privolu za prikupljanje, obradu i korištenje navedenih osobnih podataka vezanih za izlaganje na manifestaciji „Festival igračaka“. Ti podatci neće biti javno dostupni, čuvat će se u uredu Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada na adresi Moslavačka 11, Ivanić-Grad te mogu biti brisani na zahtjev.

 

U Ivanić-Gradu, 10. travnja 2024.

 

Ana Gašparović

direktorica Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada


PRIJAVNICA


PRIJAVNICA za izlagače na 10. Festivalu igračaka
.doc
Download DOC • 103KB

FOTOGALERIJA
Leaves Shadow