top of page

Održana 19. Bučijada u Ivanić-Gradu

Održana je 19. Bučijada u Ivanić-Gradu, od 6. do 8. listopada 2023.

Održana 19. Bučijada u Ivanić-Gradu

10. listopada 2023.

Ivanić-Grad je proteklog vikenda bio domaćin 19. Bučijade. Manifestacija se održala od petka, 6.10. do nedjelje, 8.10. na raznim lokacijama u Ivanić-Gradu.


Bučijada je ove godine privukla rekordan broj posjetitelja i potvrdila svoj status kao najvažnijeg jesenskog događaja u regiji. Više od 170 izlagača i 15 ugostitelja ponudilo je posjetiteljima impresivan izbor proizvoda inspiriranih bučom, kraljicom jeseni.


Posjetitelji su mogli sudjelovati na show cookingu s masterchefovima Damirom Tomljanovićem i Melkiorom Bašićem te na radionici s Kornelijom Benyovsky Šoštarić - TV vrtlaricom. Fotografirati se moglo uz maštovite umjetničke instalacije od buča i sijena, iskušati u vožnji s buča kočijom,a najmlađi su posebno uživali u sadržajima Male bučijade na Sportskom parku Zelenjak.


Nezaboravne koncerte na glavnoj pozornici u centru Ivanić-Grada održali su Silente, 4 Tenora, Singrlice, Halid Bešlić, Maja Šuput i Reanimatori. Grad je za vrijeme 19. Bučijade posjetilo preko 80 000 posjetitelja. Program je kroz subotu i nedjelju vodila Ida Prester.


U nastavku donosimo galeriju fotografija 19. Bučijade.


FOTOGALERIJA
Leaves Shadow