top of page

Nova era nakon 30 godina djelovanja: Mato El-D postao je Emendor

Tvrtka Mato El-D ove godine obilježava 30. rođendan, a tim povodom tvrtka je odlučila osvježiti svoj imidž i promijeniti ime u Emendor

Nova era nakon 30 godina djelovanja: Mato El-D postao je Emendor

29. svibnja 2024.

Nova era nakon 30 godina djelovanja: Mato El-D postao je Emendor

 

 

Ivanić-Grad, svibanj 2024. — Tvrtka Mato El-D iz Ivanić-Grada ove godine obilježava 30. rođendan. Tim povodom tvrtka je odlučila osvježiti svoj imidž i promijeniti ime u Emendor, a ovaj značajan jubilej proslavili su i sa zaposlenicima i dugogodišnjim partnerima. 

 

Ulog u budućnost

 

Novo ime — Emendor, simbolizira vrijednosti koje tvrtka njeguje od samih početaka: naziv je nastao kombinacijom latinskih riječi emendare (poboljšati, ispraviti) i valor (vrijednost), reflektirajući posvećenost izvrsnosti, stručnosti, iskustvu, temeljitosti i predanosti.

 

“Novo ime i vizualni identitet simboliziraju našu prilagodbu suvremenim izazovima, zadržavajući pritom ključne vrijednosti koje su nas oblikovale kroz tri desetljeća, i koje će nastaviti biti temelj za budućnost”, ističe osnivač i direktor tvrtke, Mato Duvnjak.

 

Doprinos razvoju lokalne ekonomije

 

Tvrtka je započela svoj put 1994. godine kao servis za popravak jednostavnih električnih strojeva, a tijekom tri desetljeća, proširili su svoje poslovanje na područja elektrotehnike, strojarstva i građevinarstva, uz stalno ulaganje u suvremenu tehnologiju i edukaciju zaposlenika.

 

Emendor je dobro poznat u lokalnoj zajednici kao vrlo poželjan poslodavac: zapošljava više od 100 ljudi, a fluktuacija zaposlenika je izuzetno niska. Tvrtka neprestano raste, povećavajući broj projekata i zaposlenih, te tako kontinuirano doprinosi razvoju lokalne ekonomije.

 

Proslava jubileja sa zaposlenicima i partnerima

 

Veliki jubilej zaposlenici Emendora proslavili su team buildingom koji se održao u Extreme Centru u prekrasnoj prirodi u blizini Velike Gorice. Emendor tim proveo je dan ispunjen zabavom, adrenalinom i zajedništvom.

 

Značajna obljetnica proslavljena je i s dugogodišnjim partnerima, kupcima, dobavljačima i podizvođačima, koji su se okupili u restoranu Clubhouse Golf u Zagrebu.

 

Prisjećajući se svojih početaka, ali s pogledom usmjerenim prema budućnosti, Emendor je tako s ponosom predstavio novi brand, radujući se nastavku uspješne suradnje s partnerima i lokalnom zajednicom.

FOTOGALERIJA
Leaves Shadow