top of page

Na Johannesburg sc(h)ool music fest 2024. pobijedio bend Razbijeno posuđe

Od školskih bendova s područja Zagreba, Zaprešića, Križa, Čazme, Dugog Sela i Ivanića najbolji je bend Prirodoslovne škole Vladimir Prelog iz Zagreba!

Na Johannesburg sc(h)ool music fest 2024. pobijedio bend Razbijeno posuđe

12. lipnja 2024.

JOHANNESBURG SC(H)OOL MUSIC FEST 2024.


U nedjelju 9. lipnja u sklopu Lipanjske pozornice svoje su glazbene snage odmjeriti školski bandovi s područja Zagreba, Zaprešića, Križa, Čazme, Dugog Sela i Ivanića u sklopu natjecanja Johannesburg school music fest 2024. 


Nastupilo je čak 13 bendova: Bulltetproofs, Dobro pitanje, D.S.I. Drugo srce Ivančice, Jazavci, Ledene Barbike, MusicHeads, Nećemo tiše, Privatno vlasništvo, Razbijeno posuđe, Rock bend OŠ Čazma, Rock bend SŠ Čazma, Slobodni pad i The Storm.


Stručni žiri sastavljen od popularnih hrvatskih glazbenika Ide Prester, Farisa Pinje, Nenada Borića i Dragomira Herendića Dragiannia pozorno su poslušali sve izvedbe te su donijeli svoje odluke.

 

Treće mjesto pripalo je bandu Slobodni pad iz Gimnazije Tituša Brezovačkog, Zagreb, drugi je bio band Privatno vlasništvo iz Srednje škole Ivan Švear, Ivanić-Grad, a pobjedu je odnio band Razbijeno posuđe iz Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, Zagreb.


Prva tri mjesta osvojila su poklon bon u Music shopu, poklon bon na platformi Entrio.hr i ulaznice za bazene Naftalan u Ivanić-Gradu.

FOTOGALERIJA
Leaves Shadow