top of page

Edukativne radionice za ugostiteljski sektor u ožujku

Prijavite se za edukativne radionice za djelatnike u ugostiteljstvu koje će se održati u ožujku u Ivanić-Gradu.

Edukativne radionice za ugostiteljski sektor u ožujku

13. ožujka 2024.

EDUKATIVNE RADIONICE ZA UGOSTITELJSKI SEKTOR U OŽUJKU


Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada u 2024. godini nastavlja s provedbom edukacija za ugostiteljski sektor nakon uspješno odrađenih radionica i edukacija u 2023. godini.

 

Prva ovogodišnja edukacija namijenjena je ugostiteljskom sektoru i tiče se unaprjeđenja procesa nabave i lanaca opskrbe. Upravo ovi procesi čine važan dio ugostiteljskog poslovanja, i vjerujemo da ćete uz postojeća znanja i iskustva saznati neke nove stvari koje će vam pomoći da vam se ovi procesi unaprijede kako biste se mogli posvetiti drugim segmentima u svom poslovanju.

 


Više o radionici Lanci opskrbe i procesi nabave u ugostiteljstvu:

 

Sudjelovanje na radionicama je besplatno za polaznike. Edukacija se održava online, stoga se je potrebno prijaviti putem obrasca: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMS-s-6CUU91Sj37nz3SezQLUb22iB2wzbX53KEzVHhueAMA/viewform


 

Teme edukacija:

  • Nabava i naručivanje ( razumijevanje procesa, trošak, praćenje dokumentacije, odgovornost za naručivanje, kontrola isporuka)

 

  • Pregovaranje i dobavljači ( kako pregovarati, sa kojim dobavljačima raditi, komercijalni uvjeti, reklamacije i povrati),

 

  • Praćenje zaliha i inventura ( tko je odgovoran za zalihe, kako i kada provesti inventuru, pravovremeno izdavanje računa i zaprimanje robe).

 

 

Termini:

  • 18.03. - 16:00 - 18:00 sati

  • 19.03. - 16:00 - 18:00 sati

  • 25.03. - 16:00 - 18:00 satiO predavačici: mr.sc. Nataša Cikač

Konzultantica za nabavu i lanac opskrbe, 30tak godina radnog iskustva, pomaže tvrtkama da poboljšaju svoj proces nabave, ostvare uštede i povećaju zadovoljstvo krajnjih kupaca, predavač na konferencijama i stručnim skupovima, autorica programa "Nabavna akademija u 3 modula" i autorica knjige "Operativna i strateška nabava". Članica strukovnih i poslovnih Udruga.Prijave se zaprimaju do 15.03.2024. godine.

FOTOGALERIJA
Leaves Shadow