top of page

9. izložba inovacija I³G u Ivanić-Gradu 16. i 17. svibanj 2024.

Ivanić-Grad u svibnju ponovno centar inovacija i inovativnog poduzetništva mladih

9. izložba inovacija I³G u Ivanić-Gradu 16. i 17. svibanj 2024.

26. travnja 2024.

9. izložba inovacija I³G u Ivanić-Gradu 16. i 17. svibanj 2024.


Udruga Elektronički i računalni klub u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Zagrebačke županije i Hrvatskom zajednicom inovatora, te uz pokroviteljstvo grada Ivanić Grada i Zagrebačke županije s ponosom najavljuje ovogodišnju izložbu inovacija s nacionalnim karakterom I3G koja će se održati 16. i 17. svibnja ove godine u prostoru Hotela Sport u Ivanić Gradu, Etanska cesta b.b.


Ova izložba namijenjena je učenicima srednjih škola, studentima, udrugama i samostalnim inovatorima koji žele predstavitri svoje ideje, projekte i inovacije. Izložba je natjecateljskog karaktera te će izlagačima biti pružena prilika za prezentaciju rada pred stručnim žirijem i širokom publikom. Izlaganje na izložbi je besplatno, a zbog ograničenog prostora moguće je prijaviti najviše do tri rada.


Po jedan najbolje ocijenjen rad iz kategorije učenika srednjih škola, te kategorije studenata i članova udruga biti će nagrađeni od strane ZTK ZŽ posebnom novčanom Grand Prix nagradom u iznosu od 500Eura. Uz to, Hrvatska zajednica inovatora će za tri najbolje ocijenjena rada prema sudu stručnog žirija osigurati besplatan nastup na Međunarodnoj izložbi inovacija ARCA, koja se u listopadu održava u Zagrebu.


Za učenike škola sa sjedištem izvan Zagrebačke županije bit će osiguran besplatan smještaj u Hotelu Sport (https://www.hotel-sport.hr/). Smještaj podrazumijeva jedno noćenje sa doručkom. Za sve izlagače, oba dana izložbe bit će osiguran ručak u restoranu Garfield koji je u neposrednoj blizini hotela.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i sudjelujete u ovoj važnoj manifestaciji koja će pružiti priliku za povezivanje, razmjenu ideja i iskustava te će pomoći u daljnjem razvoju inovativnog potencijala naše zemlje.


Za sudjelovanje na izložbi molimo vas da se prijavite najkasnije do 24. travnja putem online obrasca na linku 9. Izložba Inovacija I3G Ivanić-Grad (google.com)!


Radujemo se vašem dolasku i nadamo se uspješnoj suradnji na ovogodišnjoj Izložbi inovacija I3G s nacionalnim karakterom.


Organizator:

ELEKTRONIČKI I RAČUNALNI KLUB


SLUŽBENI POZIV ZA SUDJELOVANJE

Poziv za sudjelovanje
.doc
Download DOC • 131KB

FOTOGALERIJA
Leaves Shadow