Uvod u 14. Bučijadu, petak 19. listopada 2018.

2018-11-14T08:40:38+00:0017. listopad, 2018.|

OTVORENJE IZLOŽBE SKULPTURA I INSTALACIJA “Buča kao inspiracija“ u 17,00 sati, Park hrvatskih branitelja
ŠKLET CORNER-ŠkrCo u 18,00 sati, Trg V. Nazora
21,30 KONCERT NAJBOLJI HRVATSKI TAMBURAŠI
blank
Pozivamo Vas na Otvorenje Izložbe skulptura i instalacija “Buča kao inspiracija“ u petak 19. listopada 2018. u 17,00 sati u Park hrvatskih branitelja, Ivanić-Grad, kod Gradske vijećnice, gdje će biti predstavljeno devet privremeno postavljenih instalacija i skulptura na temu buča:

1. Vaga za mase i vaga za razmišljanje, Petar Sugović
2. Bučomida, Nikola Faller
3. Putovanje, Snježana Baković
4. Napuštanje zemljišta, Relja Rajković
5. Magična vrata, Suzana Lovrenščak
6. Geometrija prirode, Ivana Ožetski
7. Bučani šah, Valentina Marđetko
8. Zlatna bučina koštica, Zvonimir Gračan
9. Cepelin, Matija Bobek

Članovi Stručnog povjerenstva: Srna Krtak, mag.ing.prosp.arch, Zvjezdana Jembrih, mr.art., Zlatko Bublić ing.šum., izabrat će jednu najuspješniju instalaciju/skulpturu koje će u nedjelju 21.10. u 15,00 sati primiti priznanje na glavnoj pozornici. Sponzori skulptura i instalacija su: Grad Ivanić-Grad, te tvrtke MI-MARIS d.o.o., IVANIĆPLAST d.o.o. i Elektro centar Petek d.o.o.

Poslije razgleda Parka instalacija i skulptura POZIVAMO VAS na otvorenje Škrlet cornera – ŠkrCo u 18 sati na Trg V. Nazora u Ivanić-Gradu. Na otvorenju će se predstaviti vina škrlet članova Udruge iz vinarija: Miklaužić, Trdenić, Ilovčak, Jaram, Florijanović, Mikša, Voštinić Klasnić i Kezele,uz kušanje vina, druženje s vinarima i nastup ženskog jazz banda GUNGULA. Škrlet corner ŠkrCo2018. dio je programa ovogodišnje Bučijade, a odvija se pod pokroviteljstvom Grada Ivanić-Grada, a rad udruge i pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije. Posjetitelji će moći kupiti prigodne suvenire s logom udruge. Škrlet corner se može posjetiti od petka do nedjelje na glavnom gradskom trgu.

Ako niste ljubitelj vina, možete kušati pivo od buče Crafter“s PUMPKER, tvrtke Agram Craft d.o.o., jesensko sezonsko pivo, oplemenjeno dodatkom hokkaido i butternut bundeve i začina.

U 21,30 sati KONCERT je banda NAJBOLJIH HRVATSKIH TAMBURAŠA na glavnoj pozornici.

Veselimo se vašem dolasku!

Kontakt informacije

Moslavačka 11 Ivanić-Grad, Zagrebačka, Croatia

Telefon: 01 2881 591

Recent Posts

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam