Smještaj

Smještaj2019-09-04T10:28:59+00:00

Smještajni kapaciteti na području Ivanić-Grada

Na području Ivanić-Grada možete naći smještaj u slijedećim smještajnim kapacitetima:

U centru grada na Trgu Vladimira Nazora nalazi se Prenoćište i restoran Ivanićanka. Prenoćište Ivanićanka svojim gostima nudi 9 moderno uređenih soba. Svaka soba je klimatizirana i ima TV/SAT, tuš, WC, telefon i balkon s pogledom na gradski park i trg. Gosti imaju 24h besplatan pristup Internetu te parking za automobile. Restoran ima kapacitet 350 mjesta u 3 prostrane dvorane. U restoranskoj ponudi nude se dnevno gotova jela ili jela a la carte. Više na www.ivanicanka.hr

Na Izletištu Petek nalazi se Hotel Sport koji raspolaže s21 moderno opremljenih i uređenih smart soba i 3 apartmana, 48 kreveta i 6 pomoćnih kreveta, ukupnog smještajnog kapaciteta 54 kreveta. Uz hotelski smještaj možete koristiti wellness centar koji obuhvaća teretanu na 2 kata, saune, relax zonu, unutrašnji bazen; kozmetički salon, Body Creator centar; frizerski salon i kongresnu dvoranu 400m2. Eksterijer Hotela odiše sportskim sadržajima – vanjski bazen, 3 teniska terena, malonogometno igralište, igralište pijesak (rukomet i odbojka); balon s polivalentnom podlogom; dječje igralište. Na izletištu uz hotelski smještaj je restoran Garfieldi novo uređena vinoteka. Više na www.hotel-sport.hr

Na seoskom turizmu Kezele u Šumećanima, udaljenom samo 8 km od Ivanić-Grada možete noćiti uživajući u miru prirode i sela. Sobe su uređene u etno stilu i označene su s tri zvjezdice (TV i klima) Seoski turizam raspolaže s jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnim sobama u tradicijskim drvenim kućama i kući za odmor s ukupno 22 ležaja. Uz dobru domaću kuhinju i kvalitetna vina i likere tu su i brojni sadržaji za aktivni odmor na selu.Više na www.kezele-vino.hr

Nafalan, specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju raspolaže s ukupno 137 kreveta, od čega je 26 kreveta višeg smještajnog nivoa u novom dijelu Naftalana na šestom katu, koji je klimatiziran, opremljen satelitskim TV, telefonom te bežičnim internetom. Na svakoj etaži opremljen je dnevni boravak za odmor, a za lijepog vremena gostima je na raspolaganju sunčalište. U prizemlju se nalazi caffe bar, a na 5. katu je restoran za goste i pacijente Naftalana. Više na www.naftalan.hr

Prenoćište – restoran “Ivanićanka”

Restaurant Ivanićanka nalazi se su samom centru Ivanić-Grada, na Trgu Vladimira Nazora. Restoran ima kapacitet 350 mjesta u 3 prostrane dvorane. Restaurant je idealan za poslovni ručak, domjenke, krstitke, rođendane ili svadbene svečanosti. U ovom prostoru moguće je organizirati multimedijalne prezentacije ili konferencije.

U  restoranskoj ponudi možete naći dnevno gotova jela ili jela a la carte.  Gosti imaju 24h besplatan pristup internetu.

Prenoćište Ivanićanka svojim gostima nudi 9 moderno uređenih soba. Na recepciji se nalazi i mjenjačnica. Svaka soba je klimatizirana i ima TV/SAT, tuš, WC, telefon i balkon s pogledom na park Stjepana Posezija i Trg Vladimira Nazora. Hotel ima parking za automobile.

Restoran i prenoćište nalaze se u blizini izlaza s autoceste A3 Zagreb-Lipovac. U neposrednoj blizini je autobusni i željeznički kolodvor u Ivanić-Gradu.

Prenoćište-restoran “Ivanićanka”
Trg Vladimira Nazora 2, Ivanić-Grad,  Tel. 01 2888 947,  01 2888 949, 01 2888 873
E-mail: info@ivanicanka.hr,  www.ivanicanka.hr

Hotel Sport

Na Izletištu Petek nalazi se Hotel Sport koji raspolaže s 21 moderno opremljenih i uređenih smart soba i 3 apartmana, 48 kreveta i 6 pomoćnih kreveta, ukupnog smještajnog kapaciteta 54 kreveta. Uz hotelski smještaj možete koristiti wellness centar koji obuhvaća teretanu na 2 kata, saune, relax zonu, unutrašnji bazen; kozmetički salon, Body Creator centar; frizerski salon i kongresnu dvoranu 400m2. Eksterijer Hotela odiše sportskim sadržajima – vanjski bazen, 3 teniska terena, malonogometno igralište, igralište pijesak (rukomet i odbojka); balon sa polivalentnom podlogom; dječje igralište. Na izletištu uz hotelski smještaj je restoran Garfield i novouređena vinoteka.

Hotel Sport
Etanska cesta 4
HR-10310 Ivanić Grad
Tel:+385 1 2369 700
Fax: + 385 1 2831 671
E-mail:info@hotel-sport.hr
Više informacija na www.hotel-sport.hr

Seoski turizam Kezele

Seoski turizam Kezele nalazi se u selu Šumećani koje je udaljeno samo 8 km od Ivanić-Grada. U sklopu imanja očuvano je sedam tradicijskih objekata u kojima je zastupljena raznovrsna turistička ponuda: restoran, 14 soba za noćenje, podrum s kušaonicom vina, etno zbirka, staja s domaćim životinjama itd. U blizini restorana smješten je vinograd površine 4 hektara. Ono po čemu je Seoski turizam Kezele nadaleko poznat je tradicijska kuhinja i domaća hrana. Za one koji žele biti aktivniji, na imanju su uređeni rekreativni tereni, a može se i jahati, voziti fijakerom ili prošetati do vinograda i poučnom stazom do jezera i močvare Sudarice.

Vinogradska 6, Šumećani, Graberje Ivaničko
Tel.: 01 2820 496, 01 2889 900
E-mail: info@kezele-vino.hr  www.kezele-vino.hr

Naftalan, specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju

Nafalan raspolaže sa ukupno 137 kreveta, od čega je26 kreveta višeg smještajnog nivoa u novom dijelu Naftalana na šestom katu, koji je klimatiziran, opremljen satelitskim TV, telefonom te bežičnim internetom. Na svakoj etaži opremljen je dnevni boravak za odmor, a za lijepog vremena gostima je na raspolaganju sunčalište. U prizemlju se nalazi caffe bar, a na 5. katu je restoran za goste i pacijente Naftalana.

Naftalan, specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju
Omladinska 23 a, Tel.01 2834 555, fax. 01 2881 481
E-mail: informacije.rezervacije@naftalan.hr  www.naftalan.hr

Apartman “Melody”

Apartman “Melody” je novouređeni apartman udaljen 800 m od centra Ivanić-Grada i isto toliko od Specijalne bolnice Naftalan.
Apartman ima 60 metara kvadratnih te je kategoriziran sa tri zvjezdice.

Apartman raspolaže sa:
– dvije spavaće sobe (dva bračna kreveta 160×200) i dječji krevetić
– kuhinjom (hladnjak, štednjak, mikrovalna i sav ostali kuhinjski pribor)
– blagovaonicom
– dnevnim boravkom (TV, Wi-Fi)
– kupaonicom
– balkonom

Apartman ima parking za automobile.
Trgovački centar i caffe bar udaljeni su 50 metara od apartmana.
Izlaz sa autoceste A3 Bregana-Lipovac je u neposrednoj blizini.

Apartman melody

Savska 91 A
10310 Ivanić Grad
Kontakt:
00385 98 162 5727
00385 91 603 6612
infomelody8@gmail.com

Studio apartman “Pik”

Studio apartman PIK nalazi se u Graberskom Brdu okružen je vinogradima i šumom na 160 m nadmorske visine. Apartman je u potpunosti opremljen s novim namještajem. Kuhinja je opremljena  velikim hladnjakom, pećnicom s pločama za kuhanje, perilicom posuđa te priborom za pripremu hrane. Sa terase pogled se pruža na vinograde i Moslavačku goru. Apartman je klimatiziran i omogućen je pristup besplatnom bežičnom internetu.

Studio apartman PIK
Grabersko Brdo 214
10313 Graberje Ivaničko

Kontakt:
+385 98 428 283
huzanic.zeljko@gmail.com

Apartman Magnolia

Apartman Magnolia je nov i moderno uređen apartman u centru grada, blizu bolnice Naftalan i izlazu na autoput A3. Svi gradski sadržaji dostupni su pješice, od centra grada udaljen je 5 minuta hoda. Apartman može primiti max 4 osobe, veličine 55 m2, ima odvojen ulaz i klimatiziran je. Gosti osim apartmana mogu koristiti prostranu terasu s pogledom na lijepo uređen vrt.

Apartman Magnolia
Donja Poljana 3
10310 Ivanić-Grad

Kontakt:
00385 91 923 8111
petra69555@gmail.com

Manifestacije u Ivanić-Gradu

Kontakt informacije

Moslavačka 11 Ivanić-Grad, Zagrebačka, Croatia

Telefon: 01 2881 591

Recent Posts

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam