ŠkrletOVO u Ivanić-Gradu 13.travnja 2019.

2019-04-09T13:12:11+02:0028. ožujka, 2019.|

ŠkrletOVO
ŠkrletOVO je manifestacija u organizaciji TZ Ivanić-Grad koja za cilj ima promociju Škrleta kao simbola Moslavine, a održava se u Ivanić-Gradu. Manifestacija se ove godine sastoji od 2 dijela – stručnog dijela za znanstvenike i vinske profesionalce te zabavnog dijela ŠkrletOVO Party za građanstvo.

ŠkrletOVO party će se održati u subotu 13.4.2019. od 16-20 sati na prostoru malog trga pored tržnice. Uz degustaciju vina, posjetitelji će se moći opustiti uz glazbenu podlogu koju priprema DJ Pepi Jogarde te delicije ivanićkog Chefa Dine Pavanića. Novost je da ćemo ove godine imati i igraonicu za najmlađe kako bi se mame i tate mogli bezbrižno opustiti. U slučaju lošeg vremena, ŠkrletOVO party će se održati u maloj dvorani POU. Ulaznica je 80 kn, a degustacija vina je neograničena.

Tko su GLAVNI IGRAČI?
Osam moslavačkih vinara koji udruženim snagama rade na povećanju vidljivosti i prepoznatljivosti autohtone sorte Škrlet i njegove domovine Moslavine, a to su:
Florijanović, Ilovčak, Jaram, Kezele, Miklaužić, Mikša, Trdenić i Voštinić-Klasnić.
Vinari su svjesni kako za uspjeh u misiji pozicioniranja Škrleta moraju djelovati zajednički, proaktivno i strpljivo. Njihove aktivnosti su prvenstveno usmjerene na promociju Škrleta, ali isto tako i na podizanje kvalitete i građenje povjerenja na vinskom tržištu. Na svom putu do sada naišli su na veliku potporu od strane znanstvene zajednice i svih sudionika vinske scene.

Dođite vlakom uz 40% popusta na povratna putovanja u I i II razredu vlakova na udaljenostima većim od 25 km iz svih krajeva Hrvatske. Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja/ŠkrletOVO, a kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na info pultu Centra za posjetitelje na Škrletovu.
Vozni red vlakova možete saznati na www.hzpp.hr

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam