Program 6 Napuni dušu u Vinariji Voštinić Klasnić

2020-06-05T10:43:42+02:002. lipnja, 2020.|

Vinarija Voštinić Klasnić nalazi se na brdu iznad Ivanić-Grada i okružena je vinogradima i voćnjacima, daleko od gradske buke i svakodnevnog stresa.
Međutim ovo nije obična vinarija. Ovdje se puni i stvara, druži i kreativno izražava. Posjetite ju i napunite se pozitivnom vibrom, prekrasnom prirodom i vrhunskim vinima, od kojih je najpoznatiji Škrlet – Autohtona kontinentalna sorta, u potpunosti prilagođena prirodnim uvjetima moslavačke gore. Škrlet je mlado, lagano i razigrano vino, osvježavajuće i pitko, puno citrusnih, herbalnih i tropskih nota. Idealno za nadolazeće vruće ljetne mjesece.
Osim vinskih degustacija i gastro evenata, u vinariji se često organiziraju izložbe, glazbeni događaji i razne kreativne radionice. A sve što trebate napraviti je najaviti se i dogovoriti detalje.
Ponuda:
Vinska degustacija – 120,00 kn po osobi
Obilazak vinarije i podruma, vođena degustacija 4 vina, zalogaji sljubljeni s vinima pripremljeni od domaćih delicija lokalnih proizvođača, trajanje 1,5 sat.
Vinska degustacija i ručak
Uz vinsku degustaciju moguće je dogovoriti i ručak ili večeru, a trajanje i cijena se dogovaraju ovisno o vašim željama.
Event u vinariji
U vinariji možete dogovoriti različite vrste događanja prilagođene vašim željama, a cijena i broj osoba je po dogovoru.
Više na http://vinarija-vk.hr/, rezervacije na email: vostinic.klasnic@gmail.com i mob: 0955770965 Adresa: Grabersko brdo 226, 10313 Graberje Ivanićko

Foto: Jasenka Haleuš

 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam