Prijavite se za RUŽU Zagrebačke županije – izvrsnot u turizmu

2023-02-01T14:17:18+01:001. veljače, 2023.|

Turistička zajednica Zagrebačke županije po prvi puta dodjeljuje nagrade za izvrsnost u turizmu na području Zagrebačke županije.

Prvi puta u Zagrebačkoj županiji dodjeljuju se godišnje nagrade za izvrsnost u održivom poslovanju i turizmu, smještajnim kapacitetima, inovativnosti,  eno-gastronomiji te najboljim pojedincima i djelatnicima iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti. Ruža Zagrebačke županije godišnja je nagrada za najbolje turističke djelatnike, objekte i poslovanja na području Zagrebačke županije.

Prepoznata kao vrhunska eno-gastronomska destinacija s mnoštvom kulturnih, tradicijskih te suvremenih manifestacija nadomak hrvatske metropole, Zagrebačka županija bilježi uspješan kraj turističke godine. Uz kulturno-povijesne atrakcije ovog područja, zeleni „zagrebački prsten“ privlači brojne zaljubljenike u sport, prirodu i boravak na otvorenom. Rast posjećenosti i broja noćenja rezultat je zajedničkog rada i truda u stvaranju jedinstvene i prepoznatljive turističke priče, koja nastaje u suradnji s profesionalnim djelatnicima i inovativnim, održivim turističkim objektima, kojima posvećujemo prestižnu godišnju nagradu za izvrsnost u turizmu.

Stvaranje jedinstvene turističke priče u suradnji s pojedincima i objektima ključ je uspjeha
„Građani, turistički djelatnici i objekti u turizmu, imaju važnu ulogu u stvaranju vrijednosti, doživljaja i iskustva destinacije Zagrebačke županije a godišnjim priznanjima za izniman doprinos želimo ih motivirati u daljnjem radu i trudu te pokazati uspješne primjere kao putokaz svim dionicima razvoja turizma.“ najavila je prvu godišnju dodjelu nagrada direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije, Ivana Alilović. „Pozivam sve uspješne projekte, inovativna poslovanja i održive prakse u turizmu da se priključe i prijave svoja poslovanja, djelatnike ili pojedince.“

Prijave i nominacije su otvorene do 15. veljače 2023. godine za sve prijavitelje koji su svojim radom, trudom i posebnošću omogućili stvaranje novih vrijednosti i prepoznatljivosti destinacije.

LINK ZA PRIJAVU:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFrU_5y6U_pZy3IMVcNiAoR1A6Zz7L29YcFtvOFjzTjTzvig/viewform

Pravilnik:
http://www.visitzagrebcounty.hr/wordpress/wp-content/uploads/2023/01/Ruza-Zagrebacke-zupanije-natje%C4%8Daj-2023-2.pdf

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam