Prijavi se i pokaži svoj glazbeni talent na Prvom pljesku

2019-04-02T14:14:26+02:002. travnja, 2019.|

JAVNI POZIV predstavnicima škola i udruga za prijavu sudjelovanja na zabavnom glazbenom natjecanju “Prvi pljesak“, koje će se održati u sklopu 6. Festivala igračaka, 11. svibnja u Ivanić Gradu.

Organizatori Festivala – Turistička zajednica Ivanić-Grada, udruge Tetragon i Tvornica smijeha – na Prvi pljesak pozivaju sve zainteresirane od 7 do 17 godina koji su spremni pokazati svoj talent (pojedinačno ili kao grupa), da se prijave do 15. travnja 2019. na mail: vlahek.ivana@gmail.com.

Manifestacija promovira mlade talente iz Ivanić-Grada i okolice te im omogućuje da se predstave publici i stručnom žiriju.
Nastupiti se može uz matricu, a izvođači se natječu za tri nagrade žirija i jednu publike.
U prijavi, uz osnovne osobne podatke o izvođaču/izvođačima, potrebno je poslati snimku izvedbe pjesme s kojom želite nastupiti, a stručno povjerenstvo će odabrati izvođače koji će se natjecati na Prvom pljesku 11. svibnja 2019. godine.

6. Festival igračaka, koji se odvija pod pokroviteljstvom Ivanić-Grada, na svom šestom izdanju Festivala zborova (u nedjelju 12. svibnja) ugostit će talentiranu kantautoricu Miju Dimšić, koja će za sve posjetitelje upriličiti i mini-koncert. Kao članica stručnog žirija Mia će birati i najtalentiranije dječje zborove.

Kao i ranijih godina na festivalskom programu djeca će moći uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama, filmskim projekcijama dječje tematike, zabavnim i edukativnim radionicama te igraonicama.

Osim kao posjetitelji, građani će se ove godine moći okušati i kao kustosi izložbe starih igračaka pod nazivom “Pokažite svoje stare igračke“, naravno pod uvjetom da posude izložbi neki svoj povijesni primjerak igračke.

“Stare igračke čuvaju sjećanje na trenutke odrastanja i pomažu dublje upoznati nekadašnje običaje i način života“, poručuju iz Udruge Tetragon.

Istodobno, pozivaju sve imaju viška modernih igračaka s kojima se njihova djeca više ne igraju na mogućnost doniranja i/ili razmjene preko Burze igračaka. Na taj način radost igranja poklanjamo onima koji nemaju igračke, a istodobno promoviramo ekologiju jer odbačene vraćamo natrag u upotrebu umjesto da ih odbacimo u smeće.

Jubilarni 5. Festival igračaka lani je privukao više od 15 tisuća posjetitelja.

Pridružite nam se, jer igra nikad ne umara.

Vaši organizatori!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam