Prijavi se i pokaži svoj glazbeni talent na “Prvom pljesku”

2021-09-16T07:55:21+02:0030. kolovoza, 2021.|


JAVNI POZIV predstavnicima škola, udruga i pojedincima za prijavu sudjelovanja na zabavnom glazbenom natjecanju “Prvi pljesak“, koje će se održati u sklopu Festivala igračaka, 2.10.2021. na SP Zelenjak u Ivanić Gradu kada se u isto vrijeme održava i 17. Bučijada u Ivanić-Gradu.

Organizatori Festivala igračaka – Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada, udruge Tetragon i Tvornica smijeha – na Prvi pljesak pozivaju sve zainteresirane izvođače od 7 do 17 godina koji su spremni pokazati svoj talent (pojedinačno ili kao grupa), da se prijave do 25. rujna 2021. na mail: info@tzig.hr
Događanje „Prvi pljesak“ promovira mlade talente iz Ivanić-Grada i okolice te im omogućuje da se predstave publici i stručnom žiriju.
Nastupiti se može uz matricu, a izvođači se natječu za tri nagrade žirija.
U prijavi, uz osnovne osobne podatke o izvođaču/izvođačima, potrebno je poslati snimku izvedbe pjesme s kojom želite nastupiti, a stručno povjerenstvo će odabrati izvođače koji će se natjecati na Prvom pljesku 2. listopada 2021. godine na Festivalu igračaka kada se u isto vrijeme u našem gradu organizira i 17. Bučijada.
Kao i ranijih godina na festivalskom programu djeca će moći uživati u carstvu igra-čaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama, filmskim projekcijama dječje tematike, zabavnim i edukativnim radionicama te igraonicama.

Pridružite nam se, jer igra nikad ne umara.

Vaši organizatori!
TZG Ivanić-Grada, Udruga „Tvornica smijeha“, Udruga „Tetragon“

PRIJAVNICA za sudjelovanje na PRVOM PLJESKU na 7. Festivalu igračaka 2.10.2021

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam