Prijave za ”Prvi pljesak“ i ”Posljednji pljesak“

2022-09-16T07:50:45+00:0014. rujan, 2022.|

JAVNI POZIV predstavnicima škola, udruga, klincima, klincezama i njihovim roditeljima za sudjelovanje na glazbenom natjecanju “Prvi pljesak“ i ”Posljednji pljesak“, koji će se održati u sklopu Bučijade, 1. i 2. listopada 2022. godine na SP Zelenjak u Ivanić – Gradu.

”PRVI PLJESAK” – 1. listopad 2022. (subota)
Pozivamo sve zainteresirane izvođače od 7 do 17 godina koji su spremni pokazati svoj talent (pojedinačno ili kao grupa), da se prijave na ”Prvi pljesak”.
Sudjelovanjem na ”Prvom pljesku” promoviraju se mladi talenti iz Ivanić-Grada i okolice te im se omogućuje da se predstave publici i stručnom žiriju. Nastupiti se može uz matricu, a izvođači se natječu za tri nagrade žirija. U prijavi, uz osnovne osobne podatke o izvođaču/izvođačima, potrebno je poslati snimku izvedbe pjesme s kojom želite nastupiti, a stručno povjerenstvo će odabrati izvođače koji će se natjecati na ”Prvom pljesku”, 1. listopada 2022. godine.

Za prijavu  je potrebno ispuniti prijavnicu i poslati ju najkasnije do 26. rujna 2022. na

e-mail: vlahek.ivana@gmail.com

”Posljednji pljesak” – 2. listopada 2022. (nedjelja)
Svi zainteresirani klinci, ali i njihovi roditelji koji su spremni pokazati svoj talent mogu se prijaviti za sudjelovanje na karaoke koji će se održati u nedjelju, 2. listopada 2022. godine. Roditelji i djeca nastupat će zajedno uz najpoznatije hitove koje će odabrati na licu mjesta s našeg zanimljivog popisa.

Za prijavu  je potrebno poslati podatke (Ime i prezime djeteta i roditelja s kojim će dijete nastupiti te kontakt telefon)  najkasnije do 26. rujna 2022. na

e-mail: vlahek.ivana@gmail.com.

Kao i ranijih godina djeca će moći uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama, zabavnim i edukativnim radionicama te igraonicama.

O konačnom odabiru i sudjelovanju na Prvom pljesku i na Posljednjem pljesku odlučit će Organizacijski odbor Male bučijade i na vrijeme Vas obavijestiti.

Pridružite nam se, jer igra nikad ne umara!

Vaši organizatori!
TZG Ivanić-Grada, Udruga „Tvornica smijeha“, Udruga „Tetragon“

Prijavnica-Prvi pljesak-Bučijada

 

Kontakt informacije

Moslavačka 11 Ivanić-Grad, Zagrebačka, Croatia

Telefon: 01 2881 591

Recent Posts

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam