Prijave za ”Prvi pljesak” i ”Festival dječjih zborova”

2022-04-29T09:31:46+02:0019. travnja, 2022.|

JAVNI POZIV predstavnicima škola, udruga, pojedincima i dječjim zborovima za sudjelovanje na glazbenom natjecanju “Prvi pljesak“ i ”Festival dječjih zborova, koji će se održati u sklopu 8. Festivala igračaka, 4. i 5. lipnja 2022. godine na SP Zelenjak u Ivanić – Gradu.

”PRVI PLJESAK” – 4. lipanj 2022. (subota)
Pozivamo sve zainteresirane izvođače od 7 do 17 godina koji su spremni pokazati svoj talent (pojedinačno ili kao grupa), da se prijave na ”Prvi pljesak”.
Sudjelovanjem na ”Prvom pljesku” promoviraju se mladi talenti iz Ivanić-Grada i okolice te im se omogućuje da se predstave publici i stručnom žiriju. Nastupiti se može uz matricu, a izvođači se natječu za tri nagrade žirija. U prijavi, uz osnovne osobne podatke o izvođaču/izvođačima, potrebno je poslati snimku izvedbe pjesme s kojom želite nastupiti, a stručno povjerenstvo će odabrati izvođače koji će se natjecati na ”Prvom pljesku”, 4. lipnja 2022. godine.

”FESTIVAL DJEČJIH ZBOROVA” – 5. lipanj 2022. (nedjelja)
Svi zainteresirani zborovi koji su spremni pokazati svoj talent mogu se prijaviti za sudjelovanje na ”Festivalu dječjih zborova” koji će se održati u nedjelju, 5. lipnja 2022. godine. Dječji zborovi nastupit će se uz dvije autorske pjesme, a izvođači se natječu za tri nagrade žirija.

Kao i ranijih godina na festivalskom programu djeca će moći uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama, zabavnim i edukativnim radionicama te igraonicama.

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu i poslati ju najkasnije do 15. svibnja 2022. na E-mail: vlahek.ivana@gmail.com.

O konačnom odabiru i sudjelovanju na Prvom pljesku na Festivalu igračaka odlučit će Organizacijski odbor festivala i na vrijeme Vas obavijestiti.

Pridružite nam se, jer igra nikad ne umara.

Vaši organizatori!
TZG Ivanić-Grada, Udruga „Tvornica smijeha“, Udruga „Tetragon“

PRIJAVNICA za sudjelovanje na PRVOM PLJESKU – 8. Festival igračaka 4.6.2022. (subota)

PRIJAVNICA za sudjelovanje na FESTIVALU ZBOROVA – 8. Festival igračaka 5.6.2022. (nedjelja)

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam