POZIV OPG/EPG, tvrtkama za E_ sajam na 16. BUČIJADI 2020. u Ivanić-Gradu

2020-09-01T11:15:09+02:001. rujna, 2020.|

Zbog svih epidemioloških mjera i preporuka HZJZ i Stožera civilne zaštite vezano za epidemiju COVID 19 i organizaciju manifestacija i događanja, Organizacijski odbor 16. Bučijade je 25.8. 2020. donio Odluku da se 16. Bučijada 2.- 4. listopada 2020. ne održi kako je planirana i održavana svih prethodnih godina.

Prihvatljivo mjerama, preporukama i situaciji u trenutnom vremenu u kojem živimo obilježit ćemo i održati 16. BUČIJADU 2020. ove godine sa slijedećim sadržajima: ukrašavanje javih, poslovnih i privatnih prostora bučama te izbor najuspješnijih, Stručno predavanje na temu ljekovitosti bučinog ulja, E-sajam Bučijada (online na web i facebook stranici TZIG) te Tjedan jela od buča domaćih ugostitelja od 3. do 11. listopada 2020.
Pozivamo sve OPG/EPG i tvrtke koje proizvode buče, tikve, proizvode od buče, bučino ulje i ostale poljoprivredne proizvode da se prijave i sudjeluju sa svojim proizvodima na E- sajmu 16. Bučijade. Na facebook i web stranici TZIG objavit ćemo sve prijavljene izlagače, promovirati ih putem medija kako bi zainteresirani kupci mogli dobiti informaciju o proizvodima, kako ih kupiti (dostava na kućni prag kupca, slanje poštom ili prodaja na kućnom pragu proizvođača) te Vas na taj način besplatno reklamirati.
Kao naše vjerne izlagače na sajmu na prijašnjim Bučijadama molimo Vas da ispunite prijavnicu u privitku s kratkim opisom Vaših proizvoda i cijenom, uz prijavnicu pošaljite nam kvalitetnije fotografije Vaših proizvoda (mogu i fotografije proizvoda na polju ili u proizvodnji) te presliku rješenja o upisu u registar trgovačkih društava, obrta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, udruga.

Potpisom na prijavnici i ovjerom suglasni ste i dajete privolu da se Vaši kontakt podaci i fotografije objave na našim web i facebook stranicama te da su dostupni u medijima.

Prijavu i fotografije možete poslati od 1.9., a najkasnije do 25. 9. 2020. na:
– TZG Ivanić-Grada, Moslavačka 11, 10310 Ivanić-Grad ili na
e-mail: info@bucijada.hr

Prednost imaju proizvođači buča, bučinog ulja, proizvoda od buča i ostali ekološki poljoprivredni proizvodi.

Prijave koje su nepotpune, nepotpisane te prijave bez fotografije proizvoda neće se uvažiti.

U Ivanić-Gradu, 31. kolovoza 2020.
Ankica Bešter
Direktorica TZG Ivanić-Grada

 

Prijavnica_E-sajam_16. Bucijada 2020

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam