POZIV NA OTVORENJE ZIMSKOG PIKNIKA NA ZELENJAKU I OSTALA DOGAĐANJA U SUBOTU 21. PROSINCA U IVANIĆ-GRADU

2019-12-18T15:43:32+01:0018. prosinca, 2019.|

Ivanić-Grad je i ove godine pripremio bogat program za Advent i novogodišnje praznike, koji će razveseliti sve, od najmlađih do najstarijih.

U subotu 21. prosinca zabave i događaja će biti na više lokacija u gradu.

U dopodnevnim satima od 9,00 do 13,00 sati na malom trgu pored tržnice je Božićni sajam na kojem sudjeluje 17 domaćih izlagača s prigodnim božićnim ukrasima i domaćim proizvodima.  Od 10,00 sati zabavljat će nas mali ulični svirači Glazbenog odjela OŠ S. Basaričeka, a u 11,00 sati bit će prikaz Živih jaslica u organizacija FA Insula Ivanich.

Zimski piknik na Zelenjaku kreće u 16,00 sati, dolaskom Djeda Mraza, bake Mraz i vilenjaka s vatrogasnim vozilom, zabavnim programom za najmlađe uz nastup Plesne udruge Magi, a pjevačica Nika Antolos otpjevat će nam nekoliko božičnih pjesama uz pratnju Daria Duvnjaka.

Svi će moći uživati u ponudi kućica „Moš jest, moš pit!“– od kobasica, burgera, kotlovine, kuhanog vina i gina, fritula, vruće čokolade, pa sve do tradicionalnih jela- moslavačkih vankuša i bele kobase, te poznatog vina Škrlet i craft piva.

Uz kućice, koje nude bogatu okrijepu nalazi se i grijani šator u kojem će se od 16,30 sati održavati radionice, dječje igraonice, a sve uz retro i božićnu glazbu.

U 20,30 sati Zimski piknik na Zelenjaku i kućice u šatoru podsjetit će Domagoj Jakopović RIBAFISH  koji će se družiti s nama, a i kušati  što se nudi u kućicama.

Osim neizostavnog klizališta, koji će najviše razveseliti najmlađe, u večernjim satima možete pogledati projekciju filma „Posljednji Božiću kinu ili Božićni koncert KUD-a Đuro Kundek, u Društvenom domu Caginec.

 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam