POZIV izlagačima, proizvođačima i kreativcima_ 7. FESTIVAL IGRAČAKA

2021-09-07T14:17:57+02:0023. kolovoza, 2021.|

Proizvođači i svi koji se bave igračkama i igrama te su zainteresirani sudjelovati na 7. Festivalu igračaka 2. i 3. listopada u Ivanić Gradu – mogu se prijaviti na mail: info@tzig.hr
Ove godine Festival igračaka održava se na Sportskom parku Zelenjak i uz SB Naftalan u vrijeme kada se održava i manifestacija 17. Bučijada 2. i 3. listopada 2021.
S obzirom da se održavaju dvije manifestacije istovremeno, Organizacijski odbor manifestacija će izlagače tematski raspodijeliti na lokacije u gradu.
Festival igračaka na jednom mjestu okuplja sve što ima veze s igračkama i igrom. Osim zabavnog karaktera pod sloganom “Igra nikad ne umara”, cilj Festivala igračaka je i promovirati hrvatske novitete iz svijeta igara i igranja. Zato je Ivanić Grad u festivalskom vikendu mjesto susreta domaćih proizvođača koji se nastoje originalnošću i kreativnošću izboriti za poziciju na zahtjevnom tržištu sa žestokom inozemnom konkurencijom.
Za sedmo festivalsko izdanje sprema se bogat program i poneko iznenađenje za djecu i odrasle, koji će kroz dva dana moći uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama, filmskim projekcijama dječje tematike, zabavnim i edukativnim radionicama te igraonicama.
Pozivamo sve koji imaju viška modernih igračaka s kojima se njihova djeca više ne igraju na mogućnost doniranja i/ili razmjene preko Burze igračaka. Na taj način radost igranja poklanjamo onima koji nemaju igračke, a istodobno promoviramo ekologiju jer odbačene vraćamo natrag u upotrebu umjesto da ih odbacimo u smeće.
Organizator raspolaže s određenim brojem stolova koji će se naplaćivati na sam dan sajma od strane Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. CIJENA STOLA 2m naplaćivat će se 400,00 kn za dva dana manifestacije. CIJENA PRODAJNOG mjesta za izlagače s vlastitim štandom je 200,00 kn/m2 za dva dana manifestacije.
Zelena površina uz stazu na SP Zelenjak – pony konjići (minimalno 10m2, naplaćuje se 30 kn/m2 odnosno 300 kn po danu).
ZA NAJAM JAVNE POVRŠINE Rješenje će izdati Grad Ivanić-Grada na osnovu kojeg treba uplatiti dogovoreni iznos, a kopiju potvrde o uplati dostaviti komunalnom redaru najkasnije 3 dana prije manifestacije.

Izlagači su uz ovjerenu PRIJAVNICU obvezni priložiti FOTOGRAFIJU ŠTANDA I PROIZVODA KOJE IZLAŽU na Festivalu igračaka, PRESLIKU RJEŠENJA o upisu u registar trgovačkih društava, obrta, udruga.

VAŽNA NAPOMENA:
Izlagači su dužni pridržavati se važećih epidemioloških mjera u vremenu održavanja manifestacije, zakonskih odredbi koje reguliraju prodaju robe ili obavljanja usluga prigodnom prodajom, a posebno sukladno članku 4., 5., 10. i 12. Zakona o trgovini kao i odredbi Zakona o fiskalizaciji te se obavezuju da prodaju i izlažu na vlastitu odgovornost.

U prilogu poziva za izlaganje dostavljamo PRIJAVNICU.

POPIS I PLAN IZLAGAČKIH MJESTA BIT ĆE NA INTERNETSKIM STRANICAMA TZG IVANIĆ- GRADA 24. RUJNA 2021.
Izlagači kojima je odobreno sudjelovanje dobit će pismeno odobrenje za sudjelovanje na Festivalu igračaka e-mailom ili poštom, a na dan manifestacije akreditaciju izlagača.
Odobrenje za izlaganje obavezno je ponijeti sa sobom radi ulaska u izlagački prostor.

Prijavu poslati najkasnije do 20. 9. 2021. na:
– TZG Ivanić-Grada, Moslavačka 11, 10310 Ivanić-Grad ili
– E-mail: info@tzig.hr

PRIJAVE PRISTIGLE POSLIJE 20. RUJNA 2021., NEPOTPUNE, NEPOTPISANE TE PRIJAVE BEZ FOTOGRAFIJE PROIZVODA KOJI SE IZLAŽU NEĆE SE UVAŽITI.
Organizator zadržava pravo određivanja veličine prostora i mjesta za izlagače te pravo selekcije prijavljenih izlagača ovisno o proizvodima koje izlažu.

OVISNO O EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA, ORGANIZATOR ĆE PRILAGODITI UVJETE IZLAGANJA (smanjiti broj izlagača ili otkazati sajam)

Potpisom Prijavnice izlagači daju privolu za prikupljanje, obradu i korištenje navedenih osobnih podataka vezanih za izlaganje na manifestaciji „Festival igračaka“. Ti podatci neće biti javno dostupni, čuvat će se u uredu Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada na adresi Moslavačka 11, Ivanić-Grad te mogu biti brisani na zahtjev.
Organizatori: udruga Tetragon, Tvornica smijeha i Turistička zajednica Grada Ivanić – Grada
Festival igračaka_POZIV za izlagače i kreativce
PRIJAVNICA za sudjelovanje na PRVOM PLJESKU na 7. Festivalu igračaka 2.10.2021

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam