POZIV izlagačima, proizvođačima i kreativcima na 8. FESTIVAL IGRAČAKA

2022-05-23T14:24:55+02:0028. travnja, 2022.|

Proizvođači i svi koji se bave igračkama i igrama te su zainteresirani sudjelovati na 8. Festivalu igračaka 4. i 5. lipnja u Ivanić-Gradu – mogu se prijaviti na mail: info@tzig.hr

Kao i prošle godine Festival igračaka održava se na Sportskom parku Zelenjak i uz SB Naftalan. U vrijeme kada se održava Festival igračaka održat će se i ŠkrletOvo, 12. Međunarodni žabarski karneval kao i Obrtnički sajam.

Festival igračaka na jednom mjestu okuplja sve što ima veze s igračkama i igrom. Osim zabavnog karaktera pod sloganom “Igra nikad ne umara”, cilj Festivala igračaka je i promovirati hrvatske novitete iz svijeta igara i igranja. Zato je Ivanić-Grad u festivalskom vikendu mjesto susreta domaćih proizvođača koji se nastoje originalnošću i kreativnošću izboriti za poziciju na zahtjevnom tržištu sa žestokom inozemnom konkurencijom.

Za osmo festivalsko izdanje sprema se bogat program i iznenađenja za djecu i odrasle, koji će kroz dva dana moći uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama dječje tematike, zabavnim i edukativnim radionicama te igraonicama.

U sklopu Festivala igračaka 4. lipnja 2022. održat će se glazbeno natjecanje „Prvi pljesak“ gdje svi od 7 do 17 godina mogu pokazati svoj talent, dok će se 5. lipnja 2022. održati „Festival dječjih zborova“ na kojem dječji zborovi nastupaju uz dvije autorske pjesme.

Pozivamo sve koji imaju viška modernih igračaka s kojima se njihova djeca više ne igraju na mogućnost doniranja i/ili razmjene preko Burze igračaka. Na taj način radost igranja poklanjamo onima koji nemaju igračke, a istodobno promoviramo ekologiju jer odbačene vraćamo natrag u upotrebu umjesto da ih odbacimo u smeće.

Organizator raspolaže s određenim brojem stolova koji će se naplaćivati na sam dan sajma od strane Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. CIJENA STOLA 2m naplaćivat će se 400,00 kn za dva dana manifestacije. CIJENA PRODAJNOG mjesta za izlagače s vlastitim štandom je 200,00 kn/m2 za dva dana manifestacije.

Zelena površina uz stazu na SP Zelenjak – pony konjići (minimalno 10m2, naplaćuje se 30 kn/m2 odnosno 300 kn po danu).

ZA NAJAM JAVNE POVRŠINE Rješenje će izdati Grad Ivanić-Grada na osnovu kojeg treba uplatiti dogovoreni iznos, a kopiju potvrde o uplati dostaviti komunalnom redaru najkasnije 3 dana prije manifestacije.

 

Izlagači su uz ovjerenu PRIJAVNICU obvezni priložiti FOTOGRAFIJU ŠTANDA I PROIZVODA KOJE IZLAŽU na Festivalu igračaka, PRESLIKU RJEŠENJA o upisu u registar trgovačkih društava, obrta, udruga.

 

VAŽNA NAPOMENA:

Izlagači su dužni pridržavati se zakonskih odredbi koje reguliraju prodaju robe ili obavljanja usluga prigodnom prodajom, a posebno sukladno članku 4., 5., 10. i 12. Zakona o trgovini kao i odredbi Zakona o fiskalizaciji te se obavezuju da prodaju i izlažu na vlastitu odgovornost.

U prilogu poziva za izlaganje dostavljamo PRIJAVNICU.

POPIS I PLAN IZLAGAČKIH MJESTA BIT ĆE NA INTERNETSKIM STRANICAMA TZG IVANIĆ- GRADA 25. SVIBNJA 2022.

Izlagači kojima je odobreno sudjelovanje dobit će pismeno odobrenje za sudjelovanje na Festivalu igračaka e-mailom ili poštom, a na dan manifestacije akreditaciju izlagača.

Odobrenje za izlaganje obavezno je ponijeti sa sobom radi ulaska u izlagački prostor.

 

Prijavu poslati najkasnije do 22. 5. 2022. na:

– TZ Grada Ivanić-Grada, Moslavačka 11, 10310 Ivanić-Grad ili
– E-mail: 
info@tzig.hr


PRIJAVE PRISTIGLE POSLIJE 22. SVIBNJA 2022., NEPOTPUNE, NEPOTPISANE TE PRIJAVE BEZ FOTOGRAFIJE PROIZVODA KOJI SE IZLAŽU NEĆE SE UVAŽITI.

Organizator zadržava pravo određivanja veličine prostora i mjesta za izlagače te pravo selekcije prijavljenih izlagača ovisno o proizvodima koje izlažu.

Potpisom Prijavnice izlagači daju privolu za prikupljanje, obradu i korištenje navedenih osobnih podataka vezanih za izlaganje na manifestaciji „Festival igračaka“. Ti podatci neće biti javno dostupni, čuvat će se u uredu Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada na adresi Moslavačka 11, Ivanić-Grad te mogu biti brisani na zahtjev.

Organizatori: udruga Tetragon, Tvornica smijeha i TZ Grada Ivanić–Grada

Kontakt organizatora: Jadranko Pongrac 091 2800 331

U Ivanić-Gradu, 28. travnja 2022.

 

Jadranko Pongrac                                                         Ankica Bešter

Direktor Festivala igračaka                                   Direktorica TZ Grada Ivanić-Grada

PRIJAVNICA za izlagače na 8. Festivalu igračaka

 

 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam