Poziv i uvjeti izlaganja na Sajmu obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u Ivanić-Gradu

2019-04-03T12:55:37+02:003. travnja, 2019.|

Poštovani predstavnici OPG-a,
pozivamo Vas da se uključite u projekt Grada Ivanić-Grada i TZG Ivanić-Grada, Sajam OPG-a s ciljem promocije i prodaje Vaših poljoprivrednih i ostalih proizvoda za koje ste registrirani.
Prodajni sajam proizvoda Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava održavat će se svaku subotu od 11. svibnja do 29. lipnja 2019. od 09,00 do 13,00 sati u Ivanić-Gradu na malom trgu uz tržnicu Maznica ili na drugoj lokaciji ovisno gdje se ostale manifestacije održavaju.

Izlagačima će za prodajno mjesto biti dodijeljen štand veličine 2×1 m.
Grad Ivanić-Grad raspolaže određenim brojem štandova koji će se naplaćivati na sam dan sajma od strane Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. po cijeni od 25 kn po štandu.

Izlagači su uz prijavu obvezni priložiti presliku rješenja o upisu u registar obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava ili iskaznice.
Molimo Vas da Vaše prodajno mjesto/ štand prigodno uredite i ukrasite.

TZG Ivanić-Grada će uz sajam organizirati kulturno zabavni programPRIJAVNICA Subotom u Ivanić 2019, a svaku subotu bit će uz sajam vezana i događanja (Festival igračaka 11. 12. 5. na šetnici SP Zelenjak, Biciklijada, Nordijsko hodanje, Ivanićka desetka, Žabarski karneval, Petrovo te turistički razgled grada, radionice za djecu, zabavni program, degustacija Škrleta, belih kobasa, vanjkuša). Organiziran je i subvencionirani prijevoz vlakom, kao i medijska najava svih događanja u našem gradu.

VAŽNA NAPOMENA:
Izlagači su dužni pridržavati se zakonskih odredbi koje reguliraju prodaju poljoprivrednih proizvoda, te se obavezuju da prodaju i izlažu na vlastitu odgovornost. Napominjemo da izlagači prehrambenih proizvoda (sireva, suhomesnatih proizvoda, zimnica) moraju imati sanitarnu knjižicu, bijele pregače, maramu i rukavice te da hranu prigodno zaštite od vanjskih utjecaja, a stol/štand prekriju stolnjacima. Organizator zadržava pravo određivanja veličine prostora i mjesta za izlagače, te pravo selekcije prijavljenih izlagača.
Prednost imaju proizvođači s područja Ivanić-Grada.

Popis izlagača/OPG-a bit će na internetskim stranicama TZG Ivanić-Grada, www.tzig.hr , a povratnu informaciju dobit ćete i mailom.
Prijavu poslati najkasnije do 6. svibnja 2019. na:
– TZG Ivanić-Grada, Moslavačka 11, 10310 Ivanić-Grad ili
– E-mail: info@tzig.hr

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam