Poziv i uvjeti izlaganja na sajmu 17. Bučijada u Ivanić-Gradu

2021-09-03T14:56:02+02:003. rujna, 2021.|


Pozivamo Vas na 17. Bučijadu u Ivanić-Gradu, prodajni sajam buča, bučinog ulja, proizvoda od buča te ostalih eko-etno proizvoda. Prodajni sajam održava se 2. i 3. listopada 2021. od 09,00 do 18,00 sati na lokacijama: gradska tržnica Maznica i prostor oko tržnice, Moslavačka ulica, Ulica kralja Tomislava i parking na SP Zelenjak.

Ove godine u vrijeme kada se održava manifestacija 17. Bučijada 2. i 3. listopada 2021. održat će se i Festival igračaka na Sportskom parku Zelenjak i uz SB Naftalan. S obzirom na to da se održavaju dvije manifestacije istovremeno, Organizacijski odbor manifestacija će izlagače tematski raspodijeliti na lokacije u gradu.
Izlagačima za prodajno mjesto:
Tržnica Maznica i prostor uz tržnicu – OPG-ima i ostalim proizvođačima hrane bit će dodijeljen stol (dužina 2 m) 300,00 kn za dva dana manifestacije
Mali trg ispred tržnice, EPG – ekološkim proizvođačima bit će dodijeljen štand organizatora 300,00 kn za dva dana manifestacije
Moslavačka ulica (prvi dio ulice) – proizvođačima bučinog ulja bit će dodijeljen štand 300,00 kn za dva dana manifestacije
• Ulica kralja Tomislava, tradicijskim proizvodima i obrtima bit će dodijeljen stol organizatora 400,00 kn za dva dana manifestacije
• Parking na Sportskom parku Zelenjak – izlagačima s ostalim sadržajem bit će dodijeljeno mjesto za vlastiti štand 200,00 kn/ m2 za dva dana manifestacije
• Parking na SP Zelenjak – prostor predviđen za zabavni i slični sadržaj (naplaćuje se minimalno 10m2 naplaćuje se 50 kn/m2 odnosno 500 kn dnevno)

Izlagače s igračkama i sadržajima za djecu molimo da pogledaju Poziv i Prijavnicu za Festival igračaka na https://www.tzig.hr/poziv-izlagacima-proizvodacima-i-kreativcima_-7-festival-igracaka/
Grad Ivanić-Grad raspolaže određenim brojem štandova i stolova s klupama koji će se naplaćivati na sam dan sajma od strane Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o.

Izlagači su uz prijavu obvezni priložiti FOTOGRAFIJU ŠTANDA I PROIZVODA KOJE IZLAŽU NA BUČIJADI, PRESLIKU RJEŠENJA o upisu u registar trgovačkih društava, obrta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, udruga.
Molimo Vas da Vaša prodajna mjesta i štandove prigodno uredite i ukrasite bučama. Ocjenjivačka komisija izabrat će najljepše uređeno mjesto ili štand na Bučijadi te izlagača nagraditi.
Ujedno Vas obavještavamo da će se vršiti izbor najmanje, najveće i najoriginalnije buče tako da svoje primjerke možete dostaviti Ocjenjivačkoj komisiji u nedjelju 3. listopada od 9 do 10 sati na info pultu.
I ove godine pripremamo edukativne, tradicijske, kulturne i zabavne sadržaje za posjetitelje svih generacija. Restorani i ostali ugostiteljski objekti svoju gastro ponudu obogatit će jelovnikom od buča.
VAŽNA NAPOMENA:
Izlagači su dužni PRIDRŽAVATI SE VAŽEĆIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA u vremenu održavanja manifestacije i Općih uvjeta izlaganja na 17. Bučijadi, zakonskih odredbi koje reguliraju prodaju robe ili obavljanja usluga prigodnom prodajom, a posebno sukladno članku 4., 5., 10. i 12. Zakona o trgovini kao i odredbi Zakona o fiskalizaciji te se obavezuju da prodaju i izlažu na vlastitu odgovornost.
Napominjemo da izlagači prehrambenih proizvoda (sireva, suhomesnatih proizvoda, zimnica) moraju imati sanitarnu knjižicu, bijele pregače, maramu i rukavice te da hranu prigodno zaštite od vanjskih utjecaja, a stolove prekriju bijelim stolnjacima.
U prilogu poziva za izlaganje dostavljamo PRIJAVNICU.

POPIS I PLAN IZLAGAČKIH MJESTA BIT ĆE NA INTERNETSKIM STRANICAMA TZG IVANIĆ- GRADA 24. RUJNA 2021.
Izlagači kojima je odobreno sudjelovanje dobit će pismeno odobrenje za sudjelovanje na 17. Bučijadi e-mailom ili poštom, a na dan manifestacije akreditaciju izlagača.
Odobrenje za izlaganje obavezno je ponijeti sa sobom radi ulaska u izlagački prostor.

Prijavu poslati najkasnije do 20. 9. 2021. na:
– TZG Ivanić-Grada, Moslavačka 11, 10310 Ivanić-Grad ili
– E-mail: info@bucijada.hr

PRIJAVE PRISTIGLE POSLIJE 20. RUJNA 2021., NEPOTPUNE, NEPOTPISANE TE PRIJAVE BEZ FOTOGRAFIJE PROIZVODA KOJI SE IZLAŽU NEĆE SE UVAŽITI.
Organizator zadržava pravo određivanja veličine prostora i mjesta za izlagače te pravo selekcije prijavljenih izlagača ovisno o proizvodima koje izlažu.
PREDNOST IMAJU PROIZVOĐAČI BUČA, BUČINOG ULJA, PROIZVODA OD BUČA, OPG I OSTALI EKOLOŠKI I TRADICIJSKI PROIZVODI.
Ovisno o epidemiološkim mjerama, organizator će prilagoditi uvjete izlaganja (smanjiti broj izlagača ili otkazati sajam.)

Potpisom Prijavnice izlagači odgovaraju za istinitost navedenog, preuzimaju odgovornost za prodaju te daju privolu za prikupljanje, obradu i korištenje navedenih osobnih podataka vezanih za izlaganje na manifestaciji „Bučijada u Ivanić-Gradu“. Ti podatci neće biti javno dostupni, čuvat će se u uredu Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada na adresi Moslavačka 11, Ivanić-Grad te mogu biti brisani na zahtjev.
OPCI UVJETI IZLAGANJA na 17. Bucijadi

POZIV za izlagače na 17. Bučijadi u Ivanić-Gradu

Prijavnica_sajam Bucijada 2021

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam