Poziv i uvjeti izlaganja na sajmu 15. BUČIJADA 5. i 6. 10. 2019. u Ivanić-Gradu

2019-08-30T12:13:06+02:0013. kolovoza, 2019.|

Pozivamo Vas na 15. Bučijadu u Ivanić-Gradu, prodajni sajam buča, bučinog ulja, proizvoda od buča te ostalih eko-etno proizvoda.

Prodajni sajam održava se 5. i 6. listopada 2019. od 09,00 do 18,00 sati u Ivanić-Gradu na lokacijama: gradska tržnica Maznica, Trg Vladimira Nazora, Moslavačka ulica i parking na SP Zelenjak.

Izlagačima za prodajno mjesto:
Tržnica Maznica i prostor uz tržnicu – OPG-ima i ostalim proizvođačima hrane bit će dodijeljen stol (dužina 2 m) 300,00 kn za dva dana manifestacije
Mali trg ispred tržnice – EPG – ekološkim proizvođačima bit će dodijeljen štand organizatora 300,00 kn za dva dana manifestacije
Moslavačka ulica (prvi dio ulice) – proizvođačima bučinog ulja u šatoru bit će dodijeljen stol 300,00 kn za dva dana manifestacije
Trg V. Nazora – tradicijskim proizvodima i obrtima bit će dodijeljen štand organizatora 400,00 kn za dva dana manifestacije
Moslavačka ulica (drugi dio ulice) – proizvođačima suvenira i ručno izrađenog nakita bit će dodijeljen prostor za postavljanje vlastitog štanda 200,00 kn/m2 za dva dana manifestacije
Parking i prostor uz stazu na Sportskom parku Zelenjak – izlagačima s ostalim sadržajem (bomboni, plodine, šećerne vate, baloni, lepinje, fritule i ostali izlagači) bit će dodijeljeno mjesto za vlastiti štand 200,00 kn/ m2 za dva dana manifestacije
Parking-poligon Auto škole na SP Zelenjak – prostor predviđen za zabavni i slični sadržaj (naplaćuje se minimalno 10m2 naplaćuje se 50 kn/m2 odnosno 500 kn dnevno)
Zelena površina uz stazu na SP Zelenjak – pony konjići (minimalno 10m2, naplaćuje se 30 kn/m2 odnosno 300 kn po danu)

Grad Ivanić-Grad raspolaže određenim brojem štandova i stolova s klupama koji će se naplaćivati na sam dan sajma od strane Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o.
Izlagači koji imaju vlastiti štand i žele s njim izlagati molimo da navedu u prijavi dimenzije štanda. CIJENA PRODAJNOG MJESTA ZA IZLAGAČE S VLASTITIM ŠTANDOM JE 200,00 KN/M2 ZA DVA DANA MANIFESTACIJE.
ZA NAJAM JAVNE POVRŠINE Rješenje će izdati Grad Ivanić-Grada na osnovu kojeg treba uplatiti dogovoreni iznos, a kopiju potvrde o uplati dostaviti komunalnom redaru najkasnije 3 dana prije manifestacije.
Izlagači su uz prijavu obvezni priložiti FOTOGRAFIJU ŠTANDA I PROIZVODA KOJE IZLAŽU NA BUČIJADI, PRESLIKU RJEŠENJA o upisu u registar trgovačkih društava, obrta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, udruga.
Molimo Vas da Vaša prodajna mjesta i štandove prigodno uredite i ukrasite bučama. Ocjenjivačka komisija izabrat će najljepše uređeno mjesto ili štand na Bučijadi te izlagača nagraditi.
Ujedno Vas obavještavamo da će se vršiti izbor najmanje, najveće i najoriginalnije buče tako da svoje primjerke možete dostaviti Ocjenjivačkoj komisiji u nedjelju 6. listopada od 9 do 10 sati na info buču.
I ove godine pripremamo edukativne, tradicijske, kulturne i zabavne sadržaje za posjetitelje svih generacija. Restorani i ostali ugostiteljski objekti svoju gastro ponudu obogatit će jelovnikom od buča. Bit će organiziran turistički vlak Bučko-express iz Zagreba.

VAŽNA NAPOMENA:
Izlagači su dužni pridržavati se: Općih uvjeta izlaganja na 15. Bučijadi, zakonskih odredbi koje reguliraju prodaju robe ili obavljanja usluga prigodnom prodajom, a posebno sukladno članku 4., 5., 10. i 12. Zakona o trgovini kao i odredbi Zakona o fiskalizaciji te se obavezuju da prodaju i izlažu na vlastitu odgovornost.
Napominjemo da izlagači prehrambenih proizvoda (sireva, suhomesnatih proizvoda, zimnica) moraju imati sanitarnu knjižicu, bijele pregače, maramu i rukavice te da hranu prigodno zaštite od vanjskih utjecaja, a stolove prekriju bijelim stolnjacima.
U prilogu poziva za izlaganje dostavljamo OPĆE UVJETE IZLAGANJA i PRIJAVNICU.
POPIS I PLAN IZLAGAČKIH MJESTA BIT ĆE NA INTERNETSKIM STRANICAMA TZG IVANIĆ- GRADA 23. rujna 2019. www.tzig.hr 
Izlagači kojima je odobreno sudjelovanje dobit će pismeno odobrenje za sudjelovanje na 15. Bučijadi e-mailom ili poštom, a na dan manifestacije akreditaciju izlagača.
Odobrenje za izlaganje obavezno je ponijeti sa sobom radi ulaska u izlagački prostor.

Prijavu poslati najkasnije do 15.9. 2019. na:
TZG Ivanić-Grada, Moslavačka 11, 10310 Ivanić-Grad ili
E-mail: info@bucijada.hr

PRIJAVE PRISTIGLE POSLIJE 15. RUJNA 2019., NEPOTPUNE, NEPOTPISANE TE PRIJAVE BEZ FOTOGRAFIJE PROIZVODA KOJI SE IZLAŽU NEĆE SE UVAŽITI.
Organizator zadržava pravo određivanja veličine prostora i mjesta za izlagače te pravo selekcije prijavljenih izlagača ovisno o proizvodima koje izlažu.
Prednost imaju proizvođači buča, bučinog ulja, proizvoda od buča i ostali ekološki i tradicijski proizvodi.
Potpisom Prijavnice izlagači daju privolu za prikupljanje, obradu i korištenje navedenih osobnih podataka vezanih za izlaganje na manifestaciji „Bučijada u Ivanić-Gradu“. Ti podaci neće biti javno dostupni, čuvat će se u uredu Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada na adresi Moslavačka 11, Ivanić-Grad te mogu biti brisani na zahtjev.
U Ivanić-Gradu, 13.8. 2019.

Ankica Bešter
Direktorica TZG Ivanić-Grada

OPCI UVJETI IZLAGANJA na 15. Bucijadi

prijavnica_sajam_bucijada2019

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam