Dodjeljena priznanja u akciji „Volim Ivanić 2020.“

2020-09-01T10:52:35+02:001. rujna, 2020.|

U četvrtak 27. kolovoza 2020. u 18,00 sati u maloj dvorani POU dodjeljena su priznanja najuspješnijima po kategorijama na svečanoj završnici akcije „Volim Ivanić“ podakcije „Cvjetni otok Ivanić“ i „Čovjek ključ uspjeha“ uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera.
Priznanja je uručio gradonačelnik Javor Bojan Leš i članica Stručnog povjerenstva Srna Krtak. Gradonačelnik se zahvalio svima nagrađenima kao i ostalim građanima koji nisu dobili priznanje, a uređuju svoje okućnice, poslovne i javne prostore i time pridonose ljepoti našeg grada. Svečanost je uveličana kratkim glazbenim nastupom Caffe Banda.
Temeljem pristiglih prijava i fotografija koje su sve bile i objavljene na facebook stranici TZIG, Stručno povjerenstvo u sastavu: Srna Krtak,mag.ing.prosp.arch. Zlatko Bublić, dipl.ing.šum. Ankica Bešter direktorica ureda TZIG donijelo je Odluku da se na svečanoj završnici priznanja dodijele za:
NAJLJEPŠE UREĐENI OKOLIŠ
Privatne kuća
1. Tihana Pilko, Ivanić-Grad
2. Ranka Perišić, Ivanić-Grad
3. Vesna Klak, Ivanić-Grad

Poslovnog objekta
Terasa restorana Food Book, Ivanić-Grad

Najljepši balkon
1. Manuela Octenjak, Trebovec
2. Marija Sedak, Ivanić-Grad
3. Marija Pleša, Ivanić-Grad

Tradicijske kuće
Gordana Mihalj, Posavski Bregi

Temeljem pristiglih prijava restorana i njihova razmatranja u podakciji „ Čovjek ključ uspjeha“ priznanja su dodijeljena za
Najbolju kuharicu
Moniki Turk, Restoran Garfield
Najboljeg konobara
Branislavu Čanađiji, Pivnica „Gradska pivnica Ivanić“

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam