Dođite na aktivni vikend za zdravlje!

2021-06-08T17:00:18+02:008. lipnja, 2021.|

Besplatni bazeni i teretana, teniski tereni, škola plivanja, grupno vježbanje, biciklijada, nordijsko hodanje,gong kupka, aromaterapije…
Sve se to nudi na prvom ovogodišnjem Vikendu za zdravlje, 12. i 13. lipnja 2021. u Ivanić-Gradu.
Nakon višemjesečne izolacije, koja je utjecala na fizičko, ali i psihičko zdravlje ljudi, vrijeme je da se građani i posjetitelji opuste i “resetiraju”.
Niz besplatnih aktivnosti usmjerenih na zdravlje, održat će se na Sportskom parku (SP) Zelenjak i pored Specijalne bolnice (SB) Naftalan te na njihovim novim bazenima, uz poštivanje svih epidemioloških mjera.
Oni koji žele besplatno plivati, mogu to učiniti u subotu i nedjelju, od 9 do 19 sati na novim bazenima SF Naftalan. Za one mlađe, od 7-10 godina, oba dana organizirana je škola plivanja,
dok će odrasli moći uživati u funkcionalnom treningu, aqua aerobicu i senior pilatesu. Uz bazene u jutarnjim će satima biti organizirano i mjerenje šećera i tlaka te niz predavanja i radionica na temu aktivnog starenja ,hodanja, trčanja, istezanja, aromaterapije, kako kuhati za djecu i slično.

Mali i veliki, oba dana vikenda, moći će unajmiti i rekvizite za stolni tenis, badminton te viseću kuglanu, odigrati tenis na teniskim terenima, te se pritom dobro zabaviti. Oni najmlađi mogu se od 10 sati uključiti u radionicu izrade lutaka i glume za djecu, a od 16 sati zabaviti plesom ili igrom na poligonu. Odrasli se za to vrijeme mogu opuštati uz vježbe disanja,pozdrav suncu i tibetance ili gong kupku. Ako niste spremni za razgibavanje i aktivni vikend, možete pogledati Prvenstvo Hrvatske u samostrelu za juniore, dječji rukometni turnir ili streetball. Istražite Ivanić i saznajte koja su tri crna zlata Moslavine na zanimljivoj edukativnoj šetnji uz vodstvo u subotu i nedjelju u 11 sati.
Predahnuti se može uz zdrave zalogaje u Caffe bar Naftalan 2, Dribbling Food Caffe ili Café bar Zelenjak, a lokalni proizvodi pronaći na malom sajmu domaćih OPG-ova.
Ponesite piknik dekice i prostirke za vježbanje!

U subotu navečer od 20 sati uživajte u koncertu Jelene Mesarić i Saše Tadića na otvorenom uz stari bazen.

Kako bismo svi ostali zdravi, sigurni i veseli, potrebno je voditi računa o pridržavanju epidemioloških mjera te je stoga ograničen broj mjesta u nekim grupama i poželjno je prethodno rezervirati svoje mjesto. Za grupno vježbanje u organizaciji SB Naftalan to možete učiniti e-mailom na bazeni@naftalan.hr ili telefonskom najavom na 01 2834 533, a za ostale sadržaje na e-mail: info@tzig.hr ili na broj 01 2881 591.

Nadamo se da će nas vrijeme poslužiti jer se u slučaju lošeg vremena događanja, nažalost, otkazuju.

Međutim, bogatih događanja neće nedostajati niti ostatak mjeseca.
Na Izletištu Petek i Hotelu Sport 19. i 20. lipnja očekuje vas Vikend za wellness i rekreaciju, a 26. lipnja Vikend u prirodi pješačenjem šumom Marča i posjet Seoskom turizmu Kezele.
Detaljne informacije o zabavnim događanjima dostupne su na Facebooku Turističke zajednice Ivanić-Grada.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam