Prijavi se i pokaži svoj glazbeni talent na Prvom pljesku

2019-04-02T14:14:26+00:002. travanj, 2019.|

JAVNI POZIV predstavnicima škola i udruga za prijavu sudjelovanja na zabavnom glazbenom natjecanju “Prvi pljesak“, koje će se održati u sklopu 6. Festivala igračaka, 11. svibnja u Ivanić Gradu.

Organizatori Festivala – Turistička zajednica Ivanić-Grada, udruge Tetragon i Tvornica smijeha – na Prvi pljesak pozivaju sve zainteresirane od 7 do 17 godina koji su spremni pokazati svoj talent (pojedinačno ili kao grupa), da se prijave do 15. travnja 2019. na mail: vlahek.ivana@gmail.com.

Manifestacija promovira mlade talente iz Ivanić-Grada i okolice te im omogućuje da se predstave publici i stručnom žiriju.
Nastupiti se može uz matricu, a izvođači se natječu za tri nagrade žirija i jednu publike.
U prijavi, uz osnovne osobne podatke o izvođaču/izvođačima, potrebno je poslati snimku izvedbe pjesme s kojom želite nastupiti, a stručno povjerenstvo će odabrati izvođače koji će se natjecati na Prvom pljesku 11. svibnja 2019. godine.

6. Festival igračaka, koji se odvija pod pokroviteljstvom Ivanić-Grada, na svom šestom izdanju Festivala zborova (u nedjelju 12. svibnja) ugostit će talentiranu kantautoricu Miju Dimšić, koja će za sve posjetitelje upriličiti i mini-koncert. Kao članica stručnog žirija Mia će birati i najtalentiranije dječje zborove.

Kao i ranijih godina na festivalskom programu djeca će moći uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama, filmskim projekcijama dječje tematike, zabavnim i edukativnim radionicama te igraonicama.

Osim kao posjetitelji, građani će se ove godine moći okušati i kao kustosi izložbe starih igračaka pod nazivom “Pokažite svoje stare igračke“, naravno pod uvjetom da posude izložbi neki svoj povijesni primjerak igračke.

“Stare igračke čuvaju sjećanje na trenutke odrastanja i pomažu dublje upoznati nekadašnje običaje i način života“, poručuju iz Udruge Tetragon.

Istodobno, pozivaju sve imaju viška modernih igračaka s kojima se njihova djeca više ne igraju na mogućnost doniranja i/ili razmjene preko Burze igračaka. Na taj način radost igranja poklanjamo onima koji nemaju igračke, a istodobno promoviramo ekologiju jer odbačene vraćamo natrag u upotrebu umjesto da ih odbacimo u smeće.

Jubilarni 5. Festival igračaka lani je privukao više od 15 tisuća posjetitelja.

Pridružite nam se, jer igra nikad ne umara.

Vaši organizatori!

Kontakt informacije

Moslavačka 11 Ivanić-Grad, Zagrebačka, Croatia

Telefon: 01 2881 591

Recent Posts

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Prihvaćam