Sunny Trenutna temperatura: 22°C
Tlak zraka: 101 mb
Rel. vlažnost: 73%
Vjetar: 2 m/s W

Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada

Facebook logo
Bucijada logo
SEH logo

Pozivnica za najveseliji vikend u Ivanić-Gradu

20170601_poziv_lipanj_naslovnicaOtvorenje 13. Obrtničkog sajma “Tradicija, gastronomija, turizam“ u subotu 3. lipnja 2017. u 10,00 sati te u 19,00 sati na Međunarodni žabarski karneval na Trg. V. Nazora.
Kako bismo i ove godine obilježili Dan Ivanić-Grada, tijekom mjeseca lipnja organizirano je 40 manifestacija i događanja.
Uvod u slavlje započinje u petak, 2. lipnja, a navečer 22. Izložbom vina Udruge vinogradara i vinara Brenta u Hotelu Sport, revijalna utakmica HRT i Ivanića, koncertom VA Milka Trnina u maloj dvorani, te koncertom Mate Bulića na gradskom trgu.

U subotu, 3. lipnja, očekuje vas: 13. Obrtnički sajam - tradicija, gastronomija i turizam na kojem izlaže 40-tak izlagača. Tu su brojni zabavni, pjevački nastupi, izložbe i promocije udruga, škola, te niz drugih događanja.
U večernjim satima u subotu je 9. Međunarodni žabarski karneval na kojem sudjeluje 300-tinjak karnevalista iz Bolivije, Italije, Slovenije i Hrvatske.
Povorka karnevalista prošetat će ulicama grada, karnevalske grupe predstavit će se na pozornici na Trgu Vladimira Nazora,a poslije slijedi koncert banda Vrijeme ljubavi te dobra zabava dugo u noć.
U subotu 3. lipnja, održat će se Međunarodni turnir u rukometu za djevojčice u SD Žeravinec, Cooking show Blaža i Denisa u spremanju roštilja, a u nedjelju 4. lipnja biciklijada, ulična košarka na igralištu pored OŠ Đ. Deželića, koncert KUD-a I.G. Kovačić, a na Izletištu Petek Prvenstvo Hrvatske u mininogometu i 17. Međunarodni malonogometni turnir “Sportom protiv droge”

Unaprijed hvala, veselimo se Vašem dolasku!
Ankica Bešter, direktorica TZG Ivanić-Grada
Tel. 01/2881-591, 099/2881-591, e-mail:info@tzig.hr, www.tzig.hr