Sunny Trenutna temperatura: 22°C
Tlak zraka: 102 mb
Rel. vlažnost: 52%
Vjetar: 1 m/s E

Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada

Facebook logo
Bucijada logo
SEH logo

Poziv izlagačima za sudjelovanje na 4. Festivalu igračaka 2017.

Pozivamo:
a) IZLAGAČE IGRAČAKA - proizvođače, distributere, kolekcionare i ostale zaljubljenike u igračke i srodne proizvode namijenjene djeci
b) IZLAGAČE OSTALIH SADRŽAJA – ostali sadržaji za djecu, poniji, razne edukativne i kreativne radionice te ostali poslovni subjekti koji se bave pružanjem usluga koje bi mogle dodatno obogatiti festivalsku ponudu
c) IZLAGAČE UGOSTITELJE - ugostitelje i druge poslovne subjekte s dozvolom za prodaju hrane i pića
da se prijave za sudjelovanje na ovogodišnjem 4. Festivalu igračaka koji će se održati 8. i 9. travnja 2017. god. u vremenu od 9:00 do 17:00 sati na nekoliko lokacija oko specijalne bolnice Naftalan u Ivanić-Gradu. Za odabrane izlagače izložbeni prostor je besplatan.

Četvrtu godinu zaredom Ivanić-Grad postaje domaćin najveselijeg festivala u Hrvatskoj i regiji - Festivala igračaka. Ovo jedinstveno događanje već tradicionalno na jednom mjestu okuplja sve što ima veze s igračkama i igrom, sve što nas može zaigrati i vratiti u djetinjstvo ili nam jednostavno izmamiti osmijeh na lice. Djeca i odrasli mogu provesti dva dana u carstvu igračaka i bezbrižnoj igri, kazališnim predstavama i filmskim projekcijama dječje tematike, mnoštvu radionica i igraonica te uživati u izložbama raznovrsnih igračaka.

Festival igračaka okuplja domaće proizvođače igračaka, ali i renomirane svjetske brendove iz industrije igračaka, dok će popratni program tijekom dva festivalska dana biti još bogatiji i zabavniji za sve posjetitelje – pun igre, natjecanja i zabave.

Ovogodišnje izdanje Festivala još više pažnje posvećuje komercijalnom i ekonomskom značaju industrije igračaka kao dijelu gospodarstva sa značajnim potencijalom razvoja.
Svi izlagači na Festivalu će moći organizirati prodaju i promociju svog asortimana (samostalno ili kroz naše partnere), a nizom aktivnosti koje će se održati prije i tijekom samog Festivala, želimo snažnije promovirati domaću proizvodnju i dizajn igračaka, potaknuti potencijal postojećih industrija u kreiranju igračaka kao proizvoda visoke dodatne vrijednosti te omogućiti povezivanje akademije, proizvođača i distributera (dizajneri i tehnolozi – proizvođači – trgovine i distributivni lanci).

Ispunjene prijavnice se zaprimaju na mail adresu festivaligracaka@gmail.com do 20. ožujka 2017. godine. O konačnom odabiru izlagača u svim kategorijama i sudjelovanju na Festivalu igračaka odlučit će Organizacijski odbor festivala.
Konačan popis svih izlagača bit će javno objavljen na internetskim stranicama Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada www.tzig.hr nakon 1.travnja 2017.godine
IZLAGAČ VLASTITIM POTPISOM (pečat ako ima)
potvrđuje da prihvaća uvjete izlaganja i PREUZIMA ODGOVORNOST ZA PRODAJU u slučaju utvrđivanja nepravilnosti od strane nadležnih tijela.
Pridružite nam se na 4. Festivalu igračaka - festivalu zabave i kreativnosti!

Organizator Festivala igračaka:
Udruga “Tetragon” Ivanić-Grad u suradnji s TZG Ivanić-Grada i pod pokroviteljstvom Grada Ivanić-Grada.

Prijavnica sudjelovanja - 4. Festival igračaka