Fog Trenutna temperatura: 11°C
Tlak zraka: 102 mb
Rel. vlažnost: 93%
Vjetar: 1 m/s SW

Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada

Facebook logo
Bucijada logo
SEH logo

Poziv i uvjeti izlaganja na Sajmu obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u Ivanić-Gradu

sajam_pp_najavaPoštovani predstavnici OPG-a,

pozivamo Vas da se uključite u novi projekt  Grada Ivanić-Grada i TZG Ivanić-Grada, Sajam OPG-a s ciljem promocije i prodaje Vaših  poljoprivrednih  i ostalih proizvoda za koje ste registrirani.
Prodajni sajam proizvoda Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava održavat će  se svaku subotu od 19. svibnja do 16. lipnja  2018. od 09,00 do 14,00 sati u Ivanić-Gradu na malom trgu uz tržnicu Maznica.

Izlagačima će za prodajno mjesto biti dodijeljen štand veličine 2×1 m.
Grad Ivanić-Grad raspolaže određenim brojem štandova koji će se naplaćivati na sam dan sajma od strane Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. po cijeni od 25 kn po štandu.
Izlagači su uz prijavu obvezni priložiti presliku rješenja o upisu u registar obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava ili iskaznice.
Molimo Vas da Vaše prodajno mjesto/štand prigodno uredite i ukrasite.

TZG Ivanić-Grada će uz sajam organizirati kulturno zabavni program domaćih KUD-ova i udruga, a svaku subotu bit će uz sajam  vezana i događanja (Festival igračaka, biciklijada, foto safari, Žabarski karneval, te turistički razgled grada). Organiziran je i subvencionirani prijevoz vlakom, kao i medijska najava svih događanja u našem gradu.

VAŽNA NAPOMENA:
Izlagači su dužni pridržavati se zakonskih odredbi koje reguliraju prodaju poljoprivrednih proizvoda, te se obavezuju da prodaju i izlažu na vlastitu odgovornost. Napominjemo da izlagači prehrambenih proizvoda (sireva, suhomesnatih proizvoda, zimnica) moraju imati sanitarnu knjižicu, bijele pregače, maramu i rukavice te da hranu prigodno zaštite od vanjskih utjecaja, a stol/štand prekriju stolnjacima. Organizator zadržava pravo određivanja veličine prostora i mjesta za izlagače, te pravo selekcije prijavljenih izlagača.
Prednost imaju proizvođači s područja Ivanić-Grada.

Popis  izlagača/OPG-a  bit će na internetskim stranicama TZG Ivanić-Grada, www.tzig.hr,  a povratnu informaciju dobit ćete i mailom.
Prijavu poslati najkasnije do 16. svibnja 2018. na:
TZG Ivanić-Grada, Moslavačka 11, 10310 Ivanić-Grad ili e-mail: info@tzig.hr

Prijavnica za Prodajni sajam OPG-a