Clear Trenutna temperatura: 1°C
Tlak zraka: 104 mb
Rel. vlažnost: 86%
Vjetar: 1 m/s WSW

Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada

Facebook logo
Bucijada logo
SEH logo

Poziv i uvjeti izlaganja na sajmu 13. BUČIJADA 14. i 15. 10. 2017. u Ivanić-Gradu

20170829_bucijada_poziv_izlagaciPozivamo Vas na 13. Bučijadu u Ivanić-Gradu, prodajni sajam buča, bučinog ulja, proizvoda od buča te ostalih eko-etno proizvoda.
Prodajni sajam održava se 14. i 15. listopada 2017. od 09,00 do 18,00 sati u Ivanić-Gradu na lokacijama: gradska tržnica Maznica, Trg Vladimira Nazora, Moslavačka ulica i parking na SP Zelenjak.


Izlagačima za prodajno mjesto:
Tržnica Maznica i prostor uz tržnicu - OPG-ima i ostalim proizvođačima hrane bit će dodijeljen stol (dužina 2 m)
Mali trg ispred tržnice-proizvođači bučinog ulja Sjeverozapane Hrvatske koji sudjeluju na ocjenjivanju ulja, gradski štandovi
Trg V. Nazora (ispred Konzuma) - samo proizvođači bučinog ulja, gradski štandovi i pivski stol
Trg V. Nazora,  u nastavku trga (od Cb Rocky),  tradicijski proizvodi i obrti, pivski stol organizatora ili vlastiti štand
•  Moslavačka ulica (prvi dio ulice) – rezerviran za izlaganje gradova prijatelja (Biograd, Trilj, Novska)
Moslavčka ulica (drugi dio ulice) – proizvođači suvenira i  ručno rađenog nakita, pivski stol organizatora ili vlastiti štand
Parking i prostor uz stazu na  Sportskom parku Zelenjak - izlagačima s ostalim sadržajem (bomboni, plodine, šećerne vate, baloni, lepinje, fritule i ostali izlagači) bit će dodijeljeno mjesto za vlastiti štand
Parking-poligon Auto škole na SP Zelenjak-prostor predviđen za zabavni i slični sadržaj (naplaćuje se minimalno 10m2 naplaćuje se 50 kn/m2 odnosno 500 kn dnevno )
Zelena površina uz stazu na SP Zelenjak-pony konjići (minimalno 10m2, naplaćuje se 30 kn/m2 odnosno 300 kn po danu)

Grad Ivanić-Grad raspolaže određenim brojem štandova i stolova s klupama koji će se naplaćivati na sam dan sajma od strane Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. po CIJENI OD 200,00KN PO ŠTANDU/STOLU za dva dana manifestacije.
Izlagači koji imaju vlastiti štand i žele s njim izlagati molimo da navedu u prijavi dimenzije štanda. CIJENA PRODAJNOG MJESTA ZA IZLAGAČE S VLASTITIM ŠTANDOM JE 100,00 KN/M2 ZA DVA DANA MANIFESTACIJE.

ZA NAJAM  JAVNE POVRŠINE Rješenje će izdati Grad Ivanić-Grada na osnovu kojeg treba uplatiti dogovoreni iznos, a kopiju potvrde o uplati dostaviti komunalnom redaru najkasnije 3 dana prije manifestacije.

Izlagači su uz prijavu obvezni priložiti FOTOGRAFIJU ŠTANDA I PROIZVODA KOJE IZLAŽU NA BUČIJADI, PRESLIKU RJEŠENJA o upisu u registar trgovačkih društava, obrta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, udruga.
Molimo Vas da Vaša prodajna mjesta i štandove prigodno uredite i ukrasite bučama. Ocjenjivačka komisija izabrat će najljepše uređeno mjesto ili štand na Bučijadi te izlagača nagraditi.
Ujedno Vas obavještavamo da će se vršiti izbor najmanje, najveće i najoriginalnije buče tako da svoje primjerke možete dostaviti Ocjenjivačkoj komisiji u nedjelju 15. listopada od 9 do 10 sati na info buču.
I ove godine pripremamo edukativne, tradicijske, kulturne i zabavne sadržaje za posjetitelje svih generacija. Restorani i ostali ugostiteljski objekti svoju gastro ponudu obogatit će jelovnikom od buča. Bit će organiziran turistički vlak Bučko-express iz Zagreba.
VAŽNA NAPOMENA:
Izlagači su dužni pridržavati se: Općih uvjeta izlaganja na 13. Bučijadi, zakonskih odredbi koje reguliraju prodaju robe ili obavljanja usluga prigodnom prodajom, a posebno sukladno članku 4., 5., 10. i 12. Zakona o trgovini kao i odredbi Zakona o fiskalizaciji te se obavezuju da prodaju i izlažu na vlastitu odgovornost.
Napominjemo da izlagači prehrambenih proizvoda (sireva, suhomesnatih proizvoda, zimnica) moraju imati sanitarnu knjižicu, bijele pregače, maramu i rukavice te da hranu prigodno zaštite od vanjskih utjecaja, a stolove prekriju bijelim stolnjacima.
U prilogu poziva za izlaganje dostavljamo OPĆE UVJETE IZLAGANJA i PRIJAVNICU.

POPIS I PLAN IZLAGAČKIH MJESTA BIT ĆE NA INTERNETSKIM STRANICAMA TZG IVANIĆ- GRADA 6. LISTOPADA 2017.
Izlagači kojima je odobreno sudjelovanje dobit će pismeno odobrenje za sudjelovanje na 13. Bučijadi e-mailom ili poštom, a na dan manifestacije akreditaciju izlagača.
Odobrenje za izlaganje obavezno je ponijeti sa sobom radi ulaska u izlagački prostor.

Prijavu poslati najkasnije do 1. 10. 2017. na:
- TZG Ivanić-Grada, Moslavačka 11, 10310 Ivanić-Grad ili
- E-mail: info@bucijada.hr

PRIJAVE PRISTIGLE POSLIJE 1. LISTOPADA 2017., NEPOTPUNE, NEPOTPISANE TE PRIJAVE BEZ FOTOGRAFIJE PROIZVODA KOJI SE IZLAŽU NEĆE SE UVAŽITI.

Organizator zadržava pravo određivanja veličine prostora i mjesta za izlagače te pravo selekcije prijavljenih izlagača ovisno o proizvodima koje izlažu.
Prednost imaju proizvođači buča, bučinog ulja, proizvoda od buča i ostali ekološki i tradicijski proizvodi.

U Ivanić-Gradu, 25. kolovoza 2017.
Ankica Bešter
Direktorica TZG Ivanić-Grada

Poziv za izlagače

Opći uvjeti izlaganja

Prijavnica za izlagače