Accuweather failure notice:
Connection Error:http_request_failed

Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada

Facebook logo
Bucijada logo
SEH logo

Poslovni uzlet Ivanić-Grada

20170331_poslovni_uzletPoslovni dnevnik i Grad Ivanić-Grad vas pozivaju na gospodarski važnu manifestaciju Poslovni uzlet Ivanić-Grada koja će se održati 7. travnja 2017. u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta (Moslavačka 11) s početkom u 10 sati. Manifestaciju će otvoriti gospodin Mislav Šimatović, zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista, gospodin Javor Bojan Leš, gradonačelnik Ivanić-Grada te gospodin Gari Cappelli, ministar turizma.
Cilj Poslovnog uzleta, organiziran u suradnji Poslovnog dnevnika i Grada Ivanić-Grada, je podržati gospodarski razvoj Grada kroz tematske rasprave i programe edukacija koje su namijenjene poduzetnicima, obrtnicima, vlasnicima OPG-ova i poljoprivrednicima.
Sve polaznike očekuju dvije panel diskusije na kojima će lokalni i državni službenici raspravljati o Razvoju poduzetništva o turizma u Ivanić-Gradu te o Urbanizaciji Ivanić-Grada. Uvodne prezentacije u drugi panel održat će Tomislav Masten iz Vodoopskrbe i odvodnje Zagrebačke županije i Vlado Žigrović iz  Gospodarenja otpadom Zagrebačke županije. Nakon toga slijedi dvosatna radionica Kristine Androlić o tome Kako povući sredstva iz EU fondova za MSP i turizam. Gospođa Androlić certificirana je  Voditeljica izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova te certificirani stručnjak za javnu nabavu, a u svojoj će radionici pružiti uvod u EU fondove – koji je način prijave i koji su aktualni natječaji. Na kraju dana će gospodin Valentin Gadža iz Razvojne agencije IGRA održati prezentaciju Suradnja Razvojne agencije IGRA i lokalnih gospodarstvenika.
Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za dodatne poslovne informacije i alate u svrhu poboljšanja vlastitog poslovnog statusa. Upravo su dosadašnja iskustva pokazala da svi polaznici edukacija postanu obogaćeni korisnim iskustvom i novim poslovnim kontaktima jer je uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano da ćete naučiti nešto novo te produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.
Prijave su obvezne jer je broj mjesta na samom događanju ograničen prostorom male sale u Pučkom otvorenom učilištu u Ivanić-Gradu.

Prijavite se na Poslovni uzlet!

http://www.poslovni.hr/sponzorirani/poslovni-uzlet-ivanic-grada-2017-324830