Fog Trenutna temperatura: 11°C
Tlak zraka: 102 mb
Rel. vlažnost: 93%
Vjetar: 1 m/s SW

Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada

Facebook logo
Bucijada logo
SEH logo

PPS destinacija „ZAGREBi po zelenoj okolici“_ Hrvatska 365

Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada zajedno s 14 gradova i općina Zagrebačke županije prijavila se u projekt Hrvatske turističke zajednice pod nazivom „PPS destinacija“. U sklopu projekta provodit će se aktivnosti kojima će podupirati razvoj turističke ponude i aktivnosti upravljanja destinacijom, a to se prvenstveno odnosi na razvoj ponude destinacija u razdoblju pred i posezone (PPS).

PPS destinacija u kojoj se nalazi naš grad i koja je odabrana na natječaju, nazvana je „ZAGREBi po zelenoj okolici“. Kao glavni turistički proizvodi na kojima će se najaktivnije marketinški raditi odabrani su: Enogastro turizam i Cikloturizam, a koordinator PPS destinacije je Turistička zajednica grada Jastrebarskog.

Hrvatska turistička zajednica će odabranim destinacijama koje sudjeluju u projektu u predstojećoj posezoni osigurati veću tržišnu vidljivost i prepoznatljivost za odabrane proizvode.

Destinacije udružene u ovaj projekt biti će u mogućnosti tržištu ponuditi raznovrsniju, bogatiju, atraktivniju i konkurentniju ponudu, a ovim projektom osigurati će se sredstva za dodatnu promociju te će destinacije biti posebno istaknute na web portalu HTZ-a, biti će osigurane posebne prezentacije za tour operatere i turističke agencije, ugostit će studijska putovanja turističkih agenata i novinara te biti prezentirane kroz posebne promotivne kampanje.

U privitku:
Pravila za osnivanje i djelovanje destinacijskog PPS kluba
Odluka o prihvaćanju pravila za osnivanje i djelovanje destinacijskog PPS kluba i osnivanju PPS kluba [PDF]
POPIS članova TZG IG PPS kluba