Mostly cloudy Trenutna temperatura: 10°C
Tlak zraka: 102 mb
Rel. vlažnost: 87%
Vjetar: 2 m/s W

Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada

Facebook logo
Bucijada logo
SEH logo

Poziv i uvjeti izlaganja na sajmu 12. BUČIJADA 15. i 16.10.2016. u Ivanić-Gradu

najava_bucijada_2016Pozivamo Vas na 12. Bučijadu u Ivanić-Gradu, izložbeno-prodajni sajam buča, bučinog ulja, proizvoda od buča te ostalih eko-etno proizvoda.
Izložbeno-prodajni sajam održava se 15. i 16. listopada 2016. od 09,00 do 19,00 sati u Ivanić-Gradu na lokacijama: gradska tržnica Maznica, Trg Vladimira Nazora, Moslavačka ulica i parking na SP Zelenjak.

Izlagačima za prodajno mjesto:
• Tržnica Maznica i prostor uz tržnicu - OPG-ima i ostalim izlagačima hrane bit će dodijeljen stol (dužina 2 m)
• Moslavačka ulica (početak - prvi dio ulice) - izlagačima bučinog ulja i proizvoda od buča bit će dodjeljen stol u šatoru (dužine 2 m) i 2 klupe
• Moslavčka ulica (drugi dio ulice) - izlagačima eko i etno proizvoda će biti dodijeljeno mjesto za vlastiti štand
• Trg Vladimira Nazora - izlagačima tradicijskih proizvoda bit će dodijeljen štand 2×1 m
• Parking između Komunalnog centra i POU ili parking uz SP Zelenjak (pokraj lunaparka) - Izlagačima s ostalim sadržajem (bomboni, plodine, šećerne vate, baloni) bit će dodijeljeno mjesto za vlastiti štand
• Parking ispred bivšeg restorana Zelenjak - prostor predviđen za lunapark i slični sadržaj (naplaćuje se minimalno 10m2 naplaćuje se 50 kn/m2 odnosno 500 kn dnevno )
• Zelena površina uz rijeku Lonju (Školska ulica) - pony konjići (minimalno 10m2, naplaćuje se 30 kn/m2 odnosno 300 kn po danu)

Grad Ivanić-Grad raspolaže određenim brojem štandova i stolova s klupama koji će se naplaćivati na sam dan sajma od strane Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. po CIJENI OD 200,00KN PO ŠTANDU/STOLU za dva dana manifestacije. Izlagači koji imaju vlastiti štand i žele s njim izlagati molimo da navedu u prijavi dimenzije štanda. CIJENA PRODAJNOG MJESTA ZA IZLAGAČE S VLASTITIM ŠTANDOM JE 100,00 KN/M2 ZA DVA DANA MANIFESTACIJE.

Izlagači su uz prijavu obvezni priložiti FOTOGRAFIJU ŠTANDA I PROIZVODA KOJE IZLAŽU NA BUČIJADI, PRESLIKU RJEŠENJA o upisu u registar trgovačkih društava, obrta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, udruga.
Molimo Vas da Vaša prodajna mjesta i štandove prigodno uredite i ukrasite bučama. Ocjenjivačka komisija izabrat će najljepše uređeno mjesto ili štand na Bučijadi te izlagača nagraditi.
Ujedno Vas obavještavamo da će se vršiti izbor najmanje, najveće i najoriginalnije buče tako da svoje primjerke možete dostaviti Ocjenjivačkoj komisiji u nedjelju 16. listopada od 9 do 10 sati na info buču.
I ove godine pripremamo edukativne, tradicijske, kulturne i zabavne sadržaje za posjetitelje svih generacija. Restorani i ostali ugostiteljski objekti svoju gastro ponudu obogatit će jelovnikom od buča. Bit će organiziran turistički vlak Bučko-express iz Zagreba.

VAŽNA NAPOMENA:
Izlagači su dužni pridržavati se: Općih uvjeta izlaganja na 12. Bučijadi, zakonskih odredbi koje reguliraju prodaju robe ili obavljanja usluga prigodnom prodajom
, a posebno sukladno članku 4., 5., 10. i 12. Zakona o trgovini kao i odredbi Zakona o fiskalizaciji te se obavezuju da prodaju i izlažu na vlastitu odgovornost.
Napominjemo da izlagači prehrambenih proizvoda (sireva, suhomesnatih proizvoda, zimnica) moraju imati sanitarnu knjižicu, bijele pregače, maramu i rukavice te da hranu prigodno zaštite od vanjskih utjecaja, a stolove prekriju bijelim stolnjacima.
U prilogu poziva za izlaganje dostavljamo OPĆE UVJETE IZLAGANJA i PRIJAVNICU.

POPIS I PLAN IZLAGAČKIH MJESTA BIT ĆE NA INTERNETSKIM STRANICAMA TZG IVANIĆ- GRADA 6. LISTOPADA 2016.
Izlagači kojima je odobreno sudjelovanje dobit će pismeno odobrenje za sudjelovanje na 12. Bučijadi e-mailom ili poštom, a na dan manifestacije akreditaciju izlagača.
Odobrenje za izlaganje obavezno je ponijeti sa sobom radi ulaska u izlagački prostor.

Prijavu poslati najkasnije do 1. 10. 2016. na:
- TZG Ivanić-Grada, Moslavačka 11, 10310 Ivanić-Grad ili
- E-mail: info@bucijada.hr

PRIJAVE PRISTIGLE POSLIJE 1. LISTOPADA 2016., NEPOTPUNE, NEPOTPISANE TE PRIJAVE BEZ FOTOGRAFIJE PROIZVODA KOJI SE IZLAŽU NEĆE SE UVAŽITI.

Organizator zadržava pravo određivanja veličine prostora i mjesta za izlagače te pravo selekcije prijavljenih izlagača ovisno o proizvodima koje izlažu.
Prednost imaju proizvođači buča, bučinog ulja, proizvoda od buča i ostali ekološki i tradicijski proizvodi.

U Ivanić-Gradu, 31. kolovoza 2016.

Ankica Bešter
Direktorica TZG Ivanić-Grada

Poziv i uvjeti izlaganja na sajmu 12. Bučijada u Ivanić-Gradu

Prijavnica za najam prostora na izložbeno-prodajnom sajmu 12. Bučijada u Ivanić-Gradu

Opći uvjeti izlaganja