Mostly cloudy Trenutna temperatura: 15°C
Tlak zraka: 102 mb
Rel. vlažnost: 93%
Vjetar: 0 m/s N

Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada

Facebook logo
Bucijada logo
SEH logo

Izložba i izbor najboljih kolača od buče

izlozba_kolaca_najavaIzložba kolača od buča, slasni već tradicionalni sadržaj Bučijade, ove godine održat će se u prostoru male dvorane Pučkog otvorenog učilišta u nedjelju 18. listopada 2015.

Natjecanje za Izbor najboljih kolača odvijat će se u dvije kategorije: slatki kolači od buče te slani kolači od buče, a oni najuspješniji dobit će prigodne nagrade.

Za sudjelovanje na natjecanju i izložbi kolača možete se prijaviti putem prijavnice koju možete preuzeti na web stranici www.tzig.hr.

Prijavnicu možete poslati e-mailom: info@bucijada.hr, poslati poštom ili osobno donijeti na adresu:
Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada (”za izložbu kolača od buča”)
Moslavačka 11, 10310 Ivanić-Grad

Rok za dostavu prijavnica je 16. listopada 2015. godine.
Prijava putem prijavnice važna je iz razloga što će tako unaprijed biti poznat broj sudionika i omogućiti kvalitetnije organiziranje izložbe i predstavljanja kolača od buča. Ukoliko se ne prijavite ranije putem prijavnice, popunit ćete ju kod predaje kolača, 18. listopada.

Donošenje kolača odvijat će se 18. listopada 2015. godine od 9,30 do 11,00 sati u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta.

Kolač bez recepta može sudjelovati na izložbi, ali neće ući u izbor najboljih kolača. Obavezan sastojak u kolačima je buča, stoga nije moguće sudjelovanje na natjecanju i izložbi s kolačima u kojima nema buče.

Potrebno je donijeti jedan tanjur/tacnu aranžiranih kolača od buča po vlastitom izboru. Ukoliko želite sudjelovati s više kolača, tada morate svaki kolač servirati na drugi tanjur/tacnu i za svaki priložiti recept, odnosno popuniti prijavnicu.

Od 12,00 do 14,00 sati bit će otvorena izložba kolača, a proglašenje najboljih bit će u 15,00 sati na pozornici na Trgu Vladimira Nazora.

Pozivamo Vas da se prijavite na izložbu kolača, možda ćete baš Vi biti dobitnik neke nagrade!

Prijavnica za izložbu kolača od buče